vrijdag, december 3, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDeze trainer staat bovenaan het kandidatenlijstje van Hoek

Deze trainer staat bovenaan het kandidatenlijstje van Hoek

Volgens de PZC is de kans groot dat Kenny Verhoene de nieuwe (Belgische) trainer wordt van Hoek. Vermoedelijk zal de aanstelling van een nieuwe coach vandaag of morgen bekend worden gemaakt door de Zeeuwse club.

,,De hoop was dat er gisteren (zondag, V247) een akkoord zou komen, zodat Verhoene en De Groote vanavond al hun eerste training zouden kunnen leiden. Dat lijkt nog niet te gebeuren, waardoor vanavond Istvan Bakx opnieuw een training moet verzorgen”, schrijft de krant. ,,Verhoene vertrok in 2015 bij Hoek, na een seizoen waarin hij met de club uit de topklasse degradeerde en de landelijke bekerfinale van IJsselmeervogels verloor. De Belgische trainer verhuisde naar het oosten van Duitsland, omdat hij daar aan de slag kon bij FC Carl Zeiss Jena.”

Hoek zoekt een opvolger van de plotseling vertrokken Lieven Gevaert. ,,Verhoene staat bekend als een trainer die discipline hoog in het vaandel heeft. Zijn wil is wet, zijn spelers noemden hem in zijn eerste periode onderling niet voor niets ‘King Kenny’”, vervolgt de PZC. Jacky Lambert, eindverantwoordelijk voor het technisch beleid bij Hoek stelt: ,,Zonder op namen in te gaan, hoop ik dat we eruit komen. Hoe realistisch dat is kan ik nu niet zeggen. Op sportief vlak zitten we op één lijn, maar het moet financieel ook geregeld worden.’’

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS