Volg ons

Capelle

‘Deze scheidsrechter mag nog niet in derde klasse onderbond fluiten’

‘Deze scheidsrechter mag nog niet in derde klasse onderbond fluiten’

Capelle beleefde een vrij absurd duel tijdens haar bezoek aan DVS ’33, dat mede door een stortvloed aan rode kaarten met liefst 6-1 won. Capelle-coach Winand van Loon was na afloop dan ook witheet over de arbitrage, scheidsrechter Dröge in het bijzonder.

Commentaar
,,Jelle Pollemans kreeg rood voor een bal in zijn gezicht. De scheids dacht dat hij hands maakte. Dave van der Steen kreeg toen geel voor commentaar. Even later kregen wij geen strafschop en kreeg Dave z’n tweede geel voor commentaar. Ik werd naar de tribune verwezen. En Bram de Bruin kreeg ook z’n tweede geel voor vasthouden”, somde Van Loon tegenover het AD op.

Ploeg van het veld halen
,,Ik kan mijn ploeg niet verwijten dat ze te emotioneel zijn geweest. Ik was in staat om mijn ploeg van het veld te halen. Ik wilde een statement maken. We werden gepiepeld door een scheidsrechter die niet eens in de derde klasse onderbond mag fluiten.”

Advertentie
Advertentie

Meer over Capelle