Volg ons

Uitgelicht

Deze originele prijzen kun je winnen bij onze Voetbalquiz

Deze originele prijzen kun je winnen bij onze Voetbalquiz

Voetbal247.nl en Voetbal in de Bollenstreek.nl slaan vrijdag de handen in één voor een online quiz. Je kan lekker vanaf de bank of waar je dan ook zit meespelen. Pak een drankje erbij of nodig wat vrienden uit en doe lekker mee in deze aparte voetballoze ‘coronatijden’.

Terwijl wij druk zijn met de voorbereidingen hebben we ook een prachtig prijzenpakket samen kunnen stellen voor jullie. Kijk maar naar dit lijstje!

Het prijzenpakket:
– een gasttraining van voormalig HHC en huidig Urk-trainer Gert Jan Karsten
– het jubileumboek ‘Quick Boys 100 jaar’
– een wedstrijd van jouw team volledig gecoverd door Voetbal247.nl en Voetbal in de Bollenstreek.nl (inclusief interviews, wedstrijdverslag etc.)
– een ‘scheidsrechterspakket’ inclusief gele en rode kaarten van Sander de Brito Roque
– schuif aan bij de Voetbal247.nl podcast

Mooie prijzen toch? Het toffe is dat deelname helemaal gratis is. Alleen zijn het best zware tijden voor online voetbalplatforms. De kosten gaan door, de inkomsten drogen op. Vond je het een leuke quiz en wil je ons steunen? Dat kan. Je kan de hoogte van je donatie zelf bepalen.

Doe je nog niet mee? Schrijf je dan in door een mail te sturen naar redactie (a) voetbal247.nl

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Uitgelicht