maandag, augustus 15, 2022
HomeCompetitiesTweede DivisieDeze naam wordt veelvuldig genoemd als nieuwe trainer van GVVV

Deze naam wordt veelvuldig genoemd als nieuwe trainer van GVVV

Jochem Twisker is nog geen 24 uur opgestapt en toch zingt al de naam van een mogelijke opvolger rond. RTV Utrecht meldt dat de naam van Gery Vink, voormalig trainer van TEC, nadrukkelijk rondzingt op Panhuis.

Vink was tot deze zomer assistent-trainer bij Willem II. Daarvoor was hij officieel assistent bij TEC, maar in de praktijk leek het er sterk op dat Vink aan de touwtjes trok en een stroman was aangesteld omdat hij niet de vereiste papieren had. Eerder was Vink jeugdtrainer bij Ajax en hem wordt een groot netwerk toegedicht. Zijn zoon Wimilio Vink voetbalt momenteel bij Spakenburg.

Volgens de regionale omroepen gaan de geruchten dat GVVV zelfs al met Vink zou hebben gesproken, maar dat wordt door Loek Budding, bestuurslid van de Veenendaalers, tegengesproken: ,,Wij hebben geen contact gehad met Gery Vink. Die naam werd vorige week ook al genoemd, of hij kandidaat is weet ik niet.”

GVVV heeft al verschillende sollicitaties ontvangen: ,,Vanaf gisteravond zijn de eerste reacties al binnengekomen. En we weten natuurlijk ook wie we zelf misschien wel zouden willen. Maar we hebben nog geen contact gehad met andere trainers.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS