Volg ons

Hoofdklasse

DETO bindt drie aanwinsten

DETO bindt drie aanwinsten

DETO heeft zich voor komend seizoen versterkt met Karlo Borghuis, Roberto Stopel en Mart Zwiers. Dat meldt de hoofdklasser op haar clubsite.

Borghuis komt over van SVZW, Stopel keert na een jaar bij Oranje Nassau terug in Vriezenveen en Zwiers is afkomstig van Jong De Graafschap. Eerder hengelde DETO al Cem Köse binnen van Quick’20. Daar staat het vertrek van zes spelers tegenover: Coplan Soumaoro (HSC’21), Anthony van Zaltbommel (Excelsior’31), Louis Vijfhuizen (Hoogeveen), Lesley Nahrwold, Stan Nijhuis en Jeroen Visscher. Mark Koetsier en Guido Bernasco gaan verder in een lager elftal.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Hoofdklasse