vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlClubsAjax amateursDetlef le Grand ook komend seizoen trainer van Ajax zaterdag

Detlef le Grand ook komend seizoen trainer van Ajax zaterdag

De amateurs van Ajax en Detlef le Grand gaan ook komend seizoen met elkaar in zee. Le Grand, die dit seizoen het stokje overnam van Yuri Rose, wist na een wisselvallige start van dit korte seizoen toch de weg omhoog in te slaan en de leiding van de Amsterdammers te overtuigen hem nog een jaar het vertrouwen te geven.

Le Grand en Ajax baarden vooral opzien tijdens het uitduel met DOVO. In Veenendaal kregen de Amsterdammers een keihard pak op de broek, het werd 11-0. Omdat de hoofdstedelingen in de wedstrijden erna de draad weer op wisten te pakken, besloot de club toch door te gaan met Le Grand.

,,We willen graag het linkerrijtje in de Derde Divisie bereiken,” laat de oefenmeester aan de website hetamsterdamschevoetbal.nl weten. ,,Het ultieme doel is het behalen van een periodetitel, maar met onze kwaliteiten is de bovenste helft van de ranglijst het meest haalbaar.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD