dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieDestanovic en Albertus laatste aanwinsten voor Excelsior Maassluis

Destanovic en Albertus laatste aanwinsten voor Excelsior Maassluis

Het is sinds donderdag 16 juni niet meer mogelijk voor spelers om zich te laten overschrijven naar een nieuwe club. Excelsior Maassluis maakt vandaag melding van twee spelers die woensdag op het laatste moment werden vastgelegd. Quentin Albertus en Desko Destanovic spelen volgend jaar voor de Tricolores.

Albertus komt van Sparta

Albertus mocht een paar jaar aan het betaald voetbal ruiken bij Sparta Rotterdam. Voor die club speelde hij drie duels in de Jupiler League, maar hij maakte voornamelijk minuten bij Jong Sparta. De 21-jarige Rotterdammer is door Excelsior M gehaald voor de verdediging en het middenveld en wordt omschreven als een fysiek sterke speler.

Destanovic overgenomen van Leonidas

Destanovic werd overgenomen van Leonidas. De eveneens 21-jarige Rotterdammer wordt gehaald als aanvallende middenvelder. Voor zijn tijd bij Leonidas speelde Destanovic in de jeugd van ADO Den Haag. Een debuut bij het vlaggenschip zat er nooit in voor de middenvelder.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD