Volg ons
Brian Boogers UNA

Tweede Divisie

Dertien verlengers en één nieuweling voor UNA

Dertien verlengers en één nieuweling voor UNA

UNA heeft een grote groep van de huidige selectie langer weten vast te leggen. Liefst dertien spelers zullen ook volgend seizoen uitkomen voor UNA, daarnaast komt Yoeri Sijbers over van Nuenen. De twintigjarige kwam afgelopen zomer van RKC Waalwijk naar Nuenen, om nu dus bij UNA aan de slag te gaan.

Eén vertrekker

Sander van Weert, Nick van de Boomen, Thomas Huijben, Pieter Jan Scheerlinck, Teun Sebregts, Rob van Boekel, Nick Tielemans, Petar Stoskovic, Willem Tieben, Jeroen Stottelaar, Niek van Boekel, Mart van de Gevel en Brian Boogers hebben allemaal hun verbintenis in Veldhoven verlengd. De enige vertrekker is Dylan Donkers. Hij kwam in de zomer over van VVV-Venlo, maar houdt het na één jaar voor gezien.

Goed seizoen draaien in Tweede Divisie

De meest opvallende verlenger is Boogers, die deze winter werd gehuurd van Achilles’29. Deze week heeft hij de knoop doorgehakt, zo laat Boogers weten aan TweedeDivisie.org. “Ik heb het hier heel goed naar mijn zin en ben echt een jongen van de club. Veel supporters en de nieuwe trainer van UNA wilden graag dat ik bleef en dat geeft toch een fijn gevoel. Daarnaast is het zo dat UNA bij mij om de hoek is, dat scheelt heel veel reistijd. Daarom heb ik besloten ook volgend seizoen voor UNA uit te komen. Aangezien we de kern van UNA zo goed als helemaal bij elkaar hebben gehouden, denk ik dat we volgend seizoen een prima selectie hebben om een mooi seizoen te draaien in de Tweede Divisie.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie




Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie