Volg ons

Derde Divisie Zondag

‘Derdedivisionist FC Lienden stopt met eerste elftal op zondag’

‘Derdedivisionist FC Lienden stopt met eerste elftal op zondag’

FC Lienden keert komend seizoen niet meer terug in de Derde Divisie van het zondagvoetbal. De Gelderlander maakte dinsdag bekend dat het eerste elftal, dat op zondag zijn wedstrijden speelde zal worden opgeheven.

De voornoemde regionale krant meldt dat de contracten van de staf en de selectiespelers per 31 mei 2020 ontbonden zullen worden. FC Lienden (zondag) speelde dus zijn laatste competitiewedstrijd op 8 maart 2020 tegen Quick. Destijds werden de drie punten in eigen huis gehouden door de club uit de Betuwe.

FC Lienden zal nu het eerste elftal van de zaterdagtak gaan gebruiken als vlaggenschip van de vereniging. De club heeft de ambitie om met dit elftal op termijn te gaan spelen in de tweede klasse met spelers uit de regio. In het verleden was FC Lienden uitermate succesvol in het amateurvoetbal. In de seizoenen 2014/2015 en 2015/2016 werd het kampioen in de Topklasse.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag