Volg ons

Derde Divisie

Derde Divisie Zondag: Wanprestatie FC Lienden bij EVV

Derde Divisie Zondag: Wanprestatie FC Lienden bij EVV

Voor FC Lienden dreigt Achilles ’29-achtige aftocht uit het topamateurvoetbal. Sinds duidelijk is geworden dat de Betuwse club na dit seizoen vermoedelijk haar ambities laat varen, is de motivatie ver te zoeken. Zaterdagavond werd met liefst 5-0 verloren van EVV.

Na vijf minuten maakte Rick Polman er al 1-0 van. Twee minuten later was het al 2-0 via Bryan Simons. Bij rust leidde EVV al met 4-0 en was het duel al lang en breed beslist. Na de pauze schoot EVV er via Polman nog één bij, wat de eindstand op 5-0 bracht.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie