Volg ons

Derde Divisie Zondag

DERDE DIVISIE ZONDAG: USV Hercules verrast HSC’21 en OFC onderuit tegen FC Lienden

DERDE DIVISIE ZONDAG: USV Hercules verrast HSC’21 en OFC onderuit tegen FC Lienden

HSC’21 heeft dure punten laten liggen in de strijd om de koppositie van de Derde Divisie van het zondagvoetbal. De ploeg ging in eigen huis verrassend onderuit tegen het lager geklasseerde USV Hercules (3-4). Jong ADO Den Haag pakte drie punten door Gemert te verslaan met 4-2 en OFC verloor in Oostzaan van FC Lienden (0-1).

Na 22 minuten spelen stond de verrassende tussenstand van 0-2 op het scorebord van HSC’21. Dit door twee doelpunten van Tyrone Fonville van USV Hercules. Nog voor de pauze kwam de thuisploeg weer terug in de wedstrijd door Desney Bruinink (1-2). Vroeg in de tweede helft stelde Stef Ottink met zijn doelpunt orde op zaken (2-2) waardoor de hoop op een overwinning weer aanwezig was bij alles en iedereen van HSC’21. Het liep echter snel anders, na een uur spelen stonden de gasten weer op voorsprong en dan met twee doelpunten. Deze kwamen op naam van Bijl en Burgers (2-4). Het slotakkoord was van Bruinink (3-4), maar verder dan deze treffer kwam HSC’21 niet.

Lance Duijvestijn was de grote man aan de zijde van Jong ADO Den Haag. Hij was verantwoordelijk voor de totale productie van het talententeam tegen Gemert (4-2). De doelpunten van het laatstgenoemde team  kwamen op naan van Kemper en Van den Broek.

FC Lienden won de uitwedstrijd van OFC in Oostzaan door een doelpunt van Guyon Fernandez (0-1).

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

 

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag