donderdag, februari 2, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagDERDE DIVISIE ZONDAG: USV Hercules verrast HSC’21 en OFC onderuit tegen FC...

DERDE DIVISIE ZONDAG: USV Hercules verrast HSC’21 en OFC onderuit tegen FC Lienden

HSC’21 heeft dure punten laten liggen in de strijd om de koppositie van de Derde Divisie van het zondagvoetbal. De ploeg ging in eigen huis verrassend onderuit tegen het lager geklasseerde USV Hercules (3-4). Jong ADO Den Haag pakte drie punten door Gemert te verslaan met 4-2 en OFC verloor in Oostzaan van FC Lienden (0-1).

Na 22 minuten spelen stond de verrassende tussenstand van 0-2 op het scorebord van HSC’21. Dit door twee doelpunten van Tyrone Fonville van USV Hercules. Nog voor de pauze kwam de thuisploeg weer terug in de wedstrijd door Desney Bruinink (1-2). Vroeg in de tweede helft stelde Stef Ottink met zijn doelpunt orde op zaken (2-2) waardoor de hoop op een overwinning weer aanwezig was bij alles en iedereen van HSC’21. Het liep echter snel anders, na een uur spelen stonden de gasten weer op voorsprong en dan met twee doelpunten. Deze kwamen op naam van Bijl en Burgers (2-4). Het slotakkoord was van Bruinink (3-4), maar verder dan deze treffer kwam HSC’21 niet.

Lance Duijvestijn was de grote man aan de zijde van Jong ADO Den Haag. Hij was verantwoordelijk voor de totale productie van het talententeam tegen Gemert (4-2). De doelpunten van het laatstgenoemde team  kwamen op naan van Kemper en Van den Broek.

FC Lienden won de uitwedstrijd van OFC in Oostzaan door een doelpunt van Guyon Fernandez (0-1).

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD