dinsdag, januari 31, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagDerde Divisie Zondag: UNA verrassend onderuit bij Blauw Geel'38 en OSS'20 buigt...

Derde Divisie Zondag: UNA verrassend onderuit bij Blauw Geel’38 en OSS’20 buigt achterstand om in zege op Gemert

Blauw Geel 38 kende zaterdagavond een uitstekend start van het nieuwe seizoen, in eigen huis won het van titelkandidaat UNA (3-0). OSS’20 pakte ook drie punten al moest het daar wel de nodige moeite voor doen tegen  Gemert, het wist een achterstand van 1-2 goed te maken (4-2).

Blauw Geel 38 – UNA
De ploeg van trainer/coach Niels van Casteren kwam na iets meer dan een half uur spelen op voorsprong door Koen van der Zanden (1-). Dit op het moment dat UNA eigenlijk het betere van het spel had. Vervolgens waren ook Jeroen van Schoonhoven en Ben van de Nieuwenhof trefzeker voor Blauw Geel 38 dat daardoor met ruime cijfers wist te winnen (3-0). Mart van de Gevel moest met een rode kaart in de slotfase van het duel het veld voortijdig verlaten.

Gemert – OSS’20
Na iets meer dan een half uur spelen kwam Gemert aan de leiding. De toegekende strafschop werd benut door Thijs van Pol (1-0). De tweede helft was nog maar net bezig toen Rob van Sonsbeek de gelijkmaker wist te produceren (1-1). Gemert kwam later nog wel op 2-1 door Joost Habraken (2-1), maar daarna stelde OSS’20 orde op zaken. De ploeg won uiteindelijk met 2-4 door treffers van Joep vd Velden (2x) en Rob van Sonsbeek.

Foto: Jeroen Engelen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD