Volg ons

Derde Divisie Zondag

Derde Divisie Zondag: UNA verrassend onderuit bij Blauw Geel’38 en OSS’20 buigt achterstand om in zege op Gemert

Derde Divisie Zondag: UNA verrassend onderuit bij Blauw Geel’38 en OSS’20 buigt achterstand om in zege op Gemert

Blauw Geel 38 kende zaterdagavond een uitstekend start van het nieuwe seizoen, in eigen huis won het van titelkandidaat UNA (3-0). OSS’20 pakte ook drie punten al moest het daar wel de nodige moeite voor doen tegen  Gemert, het wist een achterstand van 1-2 goed te maken (4-2).

Blauw Geel 38 – UNA
De ploeg van trainer/coach Niels van Casteren kwam na iets meer dan een half uur spelen op voorsprong door Koen van der Zanden (1-). Dit op het moment dat UNA eigenlijk het betere van het spel had. Vervolgens waren ook Jeroen van Schoonhoven en Ben van de Nieuwenhof trefzeker voor Blauw Geel 38 dat daardoor met ruime cijfers wist te winnen (3-0). Mart van de Gevel moest met een rode kaart in de slotfase van het duel het veld voortijdig verlaten.

Gemert – OSS’20
Na iets meer dan een half uur spelen kwam Gemert aan de leiding. De toegekende strafschop werd benut door Thijs van Pol (1-0). De tweede helft was nog maar net bezig toen Rob van Sonsbeek de gelijkmaker wist te produceren (1-1). Gemert kwam later nog wel op 2-1 door Joost Habraken (2-1), maar daarna stelde OSS’20 orde op zaken. De ploeg won uiteindelijk met 2-4 door treffers van Joep vd Velden (2x) en Rob van Sonsbeek.

Foto: Jeroen Engelen

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zondag