dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlDerde Divisie ZondagTV-SamenvattingenDerde Divisie Zondag TV-Samenvattingen Ronde 5

Derde Divisie Zondag TV-Samenvattingen Ronde 5

Twee clubs steken er na vijf speelronden voorlopig bovenuit in de Derde Divisie Zondag. Zowel Be Quick 1887 als De Dijk zijn voorlopig nog ongeslagen. Jong Achilles’29 wist verrassend te winnen bij JVC Cuijk en daardoor is geen enkele ploeg meer puntloos in de Derde Divisie Zondag

Spaarzame samenvattingen

Tot dusver is het ons niet wekelijks gelukt om een, als iet maar beknopt, overzicht te brengen van de samenvattingen in de Derde Divisie Zondag. De snorrende camera’s blijken voorlopig schaars te zijn. Mochten wij samenvattingen over het hoofd zien, tip ons dan vooral!

Wel in beeld waren dit weekend drie spectaculaire duels, waarin twee keer een 5-2-uitslag viel te noteren én een 3-4. Quick’20 versloeg OJC Rosmalen, terwijl Be Quick 1887 dus alweer de vijfde zege van het seizoen pakte. Ook de Groningers scoorden er vijf, op bezoek bij UDI’19. Medekoploper UDI’19 won bij Westlandia, met alweer goal tien, elf én twaalf van Dennis Kaars.

Quick’20 – OJC Rosmalen

Westlandia – De Dijk

UDI’19 – Be Quick 1887


JVC Cuijk – Jong Achilles’29

Hercules – HBS

Dongen – HSC’21

Jong De Graafschap – Juliana’31

EVV – Magreb’90

OFC – Jong FC Den Bosch

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD