Volg ons
Hercules

TV-Samenvattingen

Derde Divisie Zondag TV-Samenvattingen Ronde 5

Derde Divisie Zondag TV-Samenvattingen Ronde 5

Twee clubs steken er na vijf speelronden voorlopig bovenuit in de Derde Divisie Zondag. Zowel Be Quick 1887 als De Dijk zijn voorlopig nog ongeslagen. Jong Achilles’29 wist verrassend te winnen bij JVC Cuijk en daardoor is geen enkele ploeg meer puntloos in de Derde Divisie Zondag

Spaarzame samenvattingen

Tot dusver is het ons niet wekelijks gelukt om een, als iet maar beknopt, overzicht te brengen van de samenvattingen in de Derde Divisie Zondag. De snorrende camera’s blijken voorlopig schaars te zijn. Mochten wij samenvattingen over het hoofd zien, tip ons dan vooral!

Wel in beeld waren dit weekend drie spectaculaire duels, waarin twee keer een 5-2-uitslag viel te noteren én een 3-4. Quick’20 versloeg OJC Rosmalen, terwijl Be Quick 1887 dus alweer de vijfde zege van het seizoen pakte. Ook de Groningers scoorden er vijf, op bezoek bij UDI’19. Medekoploper UDI’19 won bij Westlandia, met alweer goal tien, elf én twaalf van Dennis Kaars.

Quick’20 – OJC Rosmalen

Westlandia – De Dijk

UDI’19 – Be Quick 1887


JVC Cuijk – Jong Achilles’29

Hercules – HBS

DongenHSC’21

Jong De Graafschap – Juliana’31

EVV – Magreb’90

OFC – Jong FC Den Bosch

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over TV-Samenvattingen