Volg ons

Derde Divisie Zondag

Derde Divisie Zondag: Remise bij FC Lienden – Groene Ster, OSS’20 haalt uit

Derde Divisie Zondag: Remise bij FC Lienden – Groene Ster, OSS’20 haalt uit

Groene Ster heeft haar eerste puntenverlies geleden in de Derde Divisie Zondag op bezoek bij FC Lienden. OSS’20 klom naar de gedeelde eerste plaats na een eclatante zege op Westlandia.

Bij het duel tussen FC Lienden en Groene Ster op de Abdijhof werd niet gescoord. Daardoor moet de Limburgse club de koppositie nu delen met Blauw Geel ’38, dat zaterdagavond al met 1-1 gelijkspeelde tegen Gemert, en OSS’20, dat flink uithaalde tegen Westlandia. Tom Pijnenburg (2x), Jos Peltzer (2x) en Bob van Lith zorgden voor een 5-0 eindstand. De Naaldwijkers zijn daardoor nog zonder zege dit seizoen.

Jong ADO Den Haag pakte haar eerste zege in de Derde Divisie Zondag. Kilian van Mil en Hugo Botermans scoorden de treffers die ADO’20 te machtig waren.

EVV was te sterk voor Quick. Sherry Kindo Kamara bracht EVV aan de leiding. In de slotfase maakte Quick gelijk, maar het zou uiteindelijk niet het eerste punt van dit seizoen opleveren omdat Rick Polman EVV alsnog de zege schonk.

In Beverwijk begon HSC’21 nog wel hoopvol toen Diego van der Weide de 0-1 maakte. Daarna was het echter DEM dat het duel omdraaide en Tim uit den Boogaart (strafschop), Mehmet Gencer en Sem van Amersfoort nog voor rust naar 3-1 uitliep. Na de pauze zocht HSC nog wel naar de aansluiting, maar vond die niet. In tegendeel: Van Amersfoort maakte zijn tweede en bepaalde zo de eindstand op 4-1.

In Veldhoven eindigde het treffen tussen UNA en Hercules in een gelijkspel. Daardoor zoekt UNA nog altijd naar haar eerste zege. Toch bood het spel tegen de Utrechters wel hoop, want ondanks de waslijst aan afwezigen kreeg UNA aardig wat kansen. Mart van de Gevel verzilverde voor rust slechts één van de mogelijkheden. Doordat Hercules na hands een strafschop kreeg, benut door Matthijs Blijham, ging het duel de rust in met 1-1. Na de pauze kwam UNA wederom op voorsprong, nu via een knappe volley van Joey Verhoeven, maar weer maakte Blijham (foto) gelijk. Eindstand: 2-2.

De uitslagen:
DEM – HSC’21 4-1
Hoogland – Dongen 1-1
OSS’20 – Westlandia 5-0
UNA – Hercules 2-2
EVV – Quick 2-1
FC Lienden – Groene Ster 0-0
Jong ADO Den Haag – ADO’20 2-0

Bekijk hier de stand, uitslagen en het programma

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag