Volg ons

Derde Divisie

Derde Divisie Zondag: Quick boekt vierde zege op rij, TEC wint bij Westlandia

Derde Divisie Zondag: Quick boekt vierde zege op rij, TEC wint bij Westlandia

HV&CV Quick is bezig aan een uitstekende reeks. De ploeg van Paul van der Zwaan boekte de vierde zege op rij. Ditmaal was Blauw Geel ’38 slachtoffer van de Haagse dadendrang. TEC won dankzij Serhat Koc bij Westlandia en ADO ’20 was een maatje te groot voor Quick ’20.

HV & CV Quick boekte een belangrijke zege op Blauw Geel ’38. Marc Boshoff opende de score namens Quick met een bekeken schot van afstand. Halverwege de eerste helft maakte Sander Egmond gelijk uit een rebound: 1-1. Lang bleef het niet in evenwicht, want Frank van der Heiden scoorde eveneens uit een rebound: 2-1. Na een uur spelen benutte Kai van Hese een strafschop, waardoor de Haagse formatie van Paul van der Zwaan met 3-1 won. Door de zegereeks is Quick opgeklommen naar plek 10.

Zonder heel goed te spelen won TEC op bezoek bij Westlandia met 0-2. Al na vijf minuten was het raak door Serhat Koc. Westlandia kon er weinig tegenover zetten. Twintig minuten voor tijd viel de definitieve beslissing toen Koc zijn tweede maakte, een fraaie lob bovendien.

ADO ’20 nam tegen Quick ’20 al vroeg de leiding. Raymond de Waard scoorde van dichtbij de 1-0. Het antwoord van Quick ’20 volgde snel: Jeroen Visscher maakte binnen het kwartier gelijk met een fraai schot in de kruising. Tien minuten later mocht ook de Heemskerkse 2-1 er zijn. Jesper de Vré was de doelpuntenmaker. Een kwartier voor tijd bracht de tweede treffer van De Waard de beslissing, waardoor ADO’20 met 3-1 won.

Zonder Yorrit Kanters en Jassin Aarab, die op non-actief werden gezet na hun vechtpartij vorige week, maar ook zonder de afwezige Desny Royendijk en Sjoerd Booijen trad JVC Cuijk aan tegen EVV. Opvallend genoeg leek de commotie de Cuijkenaren juist extra spirit te geven, want JVC begon sterk en kwam na ruim een half uur aan de leiding via Lars Loermans. Na rust maakte Rick Geenen uit een ingekopte vrije trap echter gelijk namens EVV. Een kwartier voor tijd moest JVC verder met tien man toen Furkan Alakmak zijn tweede gele kaart kreeg. Het bleef echter 1-1.

USV Hercules – Goes werd afgelast vanwege de overvloedige regen die het hoofdveld van sportpark Voordorp in Utrecht onbespeelbaar had gemaakt. Dat betekent wel dat Goes nu nog twee duels moet inhalen.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie