Volg ons

Derde Divisie Zondag

DERDE DIVISIE ZONDAG: OSS’20 wint uitwedstrijd tegen EVV, HSC’21 nieuwe nummer twee op de ranglijst

DERDE DIVISIE ZONDAG: OSS’20 wint uitwedstrijd tegen EVV, HSC’21 nieuwe nummer twee op de ranglijst

OSS’20 blijft uitstekend presteren in de Derde Divisie van het zondagvoetbal. De Brabantse formatie won de uitwedstrijd tegen EVV (0-1) en zag concurrent OFC in eigen huis onderuit gaan tegen vv Dongen (1-2). HSC’21 is de nieuwe nummer twee nadat het de thuiswedstrijd tegen ADO’20 af wist te sluiten met een overwinning (1-0). 

OSS’20 wist in Echt tegen EVV de drie punten te pakken door één doelpunt van Joep Engelen. Dit na een prima corner van Bob Zonnenberg (0-1).

HSC’21 had slechts één doelpunt nodig om de drie punten te pakken in de thuiswedstrijd tegen ADO’20 (1-0). De beslissende treffer kwam op naam van Hidde van Dijk.

UNA rekende met fraaie cijfers af met het hoger geklasseerde Gemert (5-1). In de dertiende minuut plaatste Mart van de Gevel de 1-0 op het scorebord in het voordeel van UNA. Na iets minder dan een half uur spelen bracht Thijs van Pol de twee ploegen weer naast elkaar, maar vervolgens liep de thuisploeg uit naar een ruime zege. Doelpunten kwamen op naam van Van de Gevel, Tielemans, Senders en Van Boekel.

Quick won de degradatiekraker tegen FC Lienden. De thuisploeg kwam na dertien minuten spelen aan de leiding door een doelpunt van Giovanni Linnenbank (1-0) en wist vervolgens het eigen doel leeg te houden. Marc Boshoff miste nog wel een strafschop voor Quick. Door deze zege staat de Haagse club nu op de vijftiende plaats met slechts drie punten achterstand op het al genoemde FC Lienden en Jong ADO Den Haag.

Hoogland kwam tegen het talententeam van ADO Den Haag aan de leiding door Heus, maar binnen het half uur stelde de profclub orde op zaken toen Boussakou vanaf de strafschopstip de 1-1 aan liet tekenen. De eindstand werd bepaald op 2-2 door doelpunten van Baum en Seedorf.

Blauw Geel’38 kwam in de 49ste minuut aan de leiding door een benutte strafschop van Tim Rerimassie (1-0). Dylan Zwartjes van Groene Ster bepaalde met een pegel in de benedenhoek de eindstand op 1-1.

USV Hercules won op bezoek bij RKVV DEM (0-2). De doelpunten voor de formatie uit Utrecht kwamen op naam van Van Rooijen en Vlug. OFC Oostzaan ging in eigen huis onderuit tegen Dongen (1-2)

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zondag