Volg ons

Derde Divisie

Derde Divisie Zondag: OJC vermorzelt HBS, EVV en OSS ’20 in evenwicht

Derde Divisie Zondag: OJC vermorzelt HBS, EVV en OSS ’20 in evenwicht

OJC Rosmalen heeft zich overtuigend gerevancheerd voor de nederlaag tegen UNA. In Rosmalen werd HBS met liefst 5-0 verslagen. EVV en OSS ’20 scoorden niet.

Wesley Meeuwsen bracht OJC na een half uur op voorsprong door een strafschop te benutten. Diezelfde Meeuwsen was ook trefzeker kort voor rust op aangeven van Zain Moghal. Na een klein uur was het duel met HBS praktisch gespeeld na een knappe treffer van Diego Meerveld. Meerveld had het na rust op zijn heupen, want ook de 4-0 en 5-0 kwamen op zijn naam.

In Echt zagen de toeschouwers bij EVV – OSS’20 geen treffers. Beide clubs staan daardoor na drie speelronden op 4 punten, goed voor een klassering in de middenmoot.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie