dinsdag, januari 31, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagDERDE DIVISIE ZONDAG: Hoofdrol voor Yasar bij zege van Hercules op Westlandia,...

DERDE DIVISIE ZONDAG: Hoofdrol voor Yasar bij zege van Hercules op Westlandia, zege voor Gemert en puntendeling bij RKVV DEM en Quick

Gökhan Yasar was zondagmiddag de grote man aan de zijde van USV Hercules. De aanvaller was drie keer trefzeker in de thuiswedstrijd tegen Westlandia (3-2). Gemert won met duidelijke cijfers van OFC (3-0) en bij RKVV DEM en Quick waren zes doelpunten te noteren en deze werden eerlijk verdeeld (3-3).

Yasar opende al vroeg de score in Utrecht in het voordeel van USV Hercules (1-0). Na een kwartier spelen stond echter al weer de 1-1 op het scorebord door een treffer van Edouard Duplan (1-1). In de 52ste minuut was Yasar weer trefzeker en kreeg USV Hercules dus weer zicht op de volle winst (2-1). In de 86ste minuut leek het duel vroegtijdig beslist te worden toen Yasar weer het net van de tegenstander wist te vinden (3-1). Westlandia kwam nog wel terug tot 3-2, maar verder dan dat kwam men niet.

Gemert won met 3-0 van OFC en ook daar was er één speler die drie keer het net van de tegenstander wist te vinden. Thijs van Pol zorgde voor de complete productie van de winnende formatie. Een van deze doelpunten werd gemaakt vanaf de strafschopstip.

RKVV DEM stond na 22 minuten op een riante voorsprong van 3-0. Dit door doelpunten van Gencer, Wolters en Cijntje. Dit bleek echter onvoldoende te zijn voor de drie punten. Quick wist zich terug te knokken in de wedstrijd en wist alsnog één punt te veroveren.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD