maandag, november 29, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZondagDerde Divisie Zondag | GVV Unitas en HSC'21 boeken zege

Derde Divisie Zondag | GVV Unitas en HSC’21 boeken zege

In de Derde Divisie van het zondagvoetbal stonden vandaag twee wedstrijden op het programma. GVV Unitas won met 0-1 in Utrecht tegen USV Hercules en HSC’21 was te sterk voor Blauw Geel’38 (4-2).

GVV Unitas kwam aan de leiding in de 28ste minuut door een doelpunt van Ilias Zaimi. Op dat moment speelde USV Hercules al met een man minder vanwege een rode kaart. De treffer van Zaimi bleek de beslissende te zijn op de zondagmiddag in Utrecht. Maandag is er een uitgebreid verslag van het duel te lezen op de website van Voetbal247.

HSC’21 wist de score te openen in de veertiende minuut, Jules Stokkers kopte raak uit een voorzet van Kelvin Veensma (1-0). Nog voor de pauze stelde Blauw Geel’38 orde op zaken toen Wouters de 1-1 binnen wist te werken. Na iets meer dan een uur voetbal kwam de thuisploeg weer aan de leiding toen Yannick de Vries de bal paste op Stef Ottink die vervolgens wist te scoren (2-1). Weer kwam Blauw Geel’38 terug, nu door Voets (2-2). De wedstrijd werd echter beslist in het voordeel van HSC’21. Kelvin Veensma en Stef Ottink wisten het net van de tegenstander te vinden waardoor na iets meer dan negentig minuten voetbal de eindstand van 4-2 op het bord stond. Vanaf de 71ste minuut speelde de uitploeg met een man minder vanwege een rode kaart voor Van den Nieuwenhof.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS