zondag, januari 29, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieDerde Divisie Zondag: Dongen geeft UNA oorwassing, OSS'20 eenvoudig langs Hercules

Derde Divisie Zondag: Dongen geeft UNA oorwassing, OSS’20 eenvoudig langs Hercules

UNA, Blauw Geel ’38 en Hercules zullen blij zijn dat de winterstop is aangebroken. Het trio clubs ging tijdens de laatste speelronde voor de onderbreking afgetekend onderuit tegen respectievelijk Dongen, OFC en OSS’20.

Koploper OSS’20 sloot het kalenderjaar 2019 af in stijl. De Brabantse ploeg liep tegen Hercules uit naar een 3-0 voorsprong door goals van Jos Peltzer, Joep van der Velden en nogmaals Peltzer. Kort na de derde treffer deed Tjianni Noslin wat terug voor Hercules. Het duel eindigde uiteindelijk in 4-2.

UNA leverde een ronduit belabberde eerste helft af. Bij rust leidde Dongen met liefst 0-4 door doelpunten van Thom Avontuur, Mart van Bree en tweemaal Roshendley Saez. Na de pauze strooide Saez nog wat extra zout in de Veldhovense wonden met de 0-5, zijn derde treffer van de middag. Nick Tielemans redde de eer met de 1-5.

Blauw Geel ’38 had weinig in te brengen op bezoek bij OFC. Voor rust leidde de Oostzaanse ploeg al met 2-0, na rust werd het 3-0.

OSS’20 – Hercules 4-2
UNA – Dongen 1-5
OFC – Blauw Geel’38 3-0

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD