maandag, augustus 15, 2022
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZondagDerde Divisie Zondag: Dit waren de hoogtepunten van vanmiddag

Derde Divisie Zondag: Dit waren de hoogtepunten van vanmiddag

In de Derde Divisie van het zondagvoetbal stond speelronde vier op het programma. Onderstaand een overzicht van de hoogtepunten die nog aangevuld worden. OFC is en blijft lijstaanvoeder omdat het de vierde zege op rij wist te boeken, nu moest Dongen zijn meerdere erkennen in de ploeg uit Oostzaan.

ADO’20 kwam na vier minuten voetbal al op voorsprong tegen Groene Ster, dit door een doelpunt van Raymond de Waard (1-0). Zeventien minuten later stond de 1-1 al weer op het scorebord door Amin Elaji. Na iets meer dan een half uurtje voetballen kopte Marvin Boom op aangeven van Daan Boerlage de bal in het net (2-1), maar kort na de pauze was het Joris de Kleijn die een assist van Safouane Ahidar af wist te ronden (2-2). De gasten uit Limburg wisten in de slotfase alsnog de zege over de streep te trekken. Safouane Ahidar bepaalde eindstand op 2-3.

Gemert beleefde een vrij eenvoudige middag op het eigen sportpark in de wedstrijd tegen Hollandia waarbij een hoofdrol weggelegd was voor Ralf Kemper. Bij de openingstreffer was hij verantwoordelijk voor de assist op Joop Daniëls en de daaropvolgende twee doelpunten wist hij zelf te produceren (3-0).

De vraag is of alle toeschouwers de openingstreffer van de middag op het sportpark van UNA mee hebben gekregen want in de eerste minuut wist Witbreuk doelman Derix al te verschalken (0-1) in het voordeel van HSC’21. Tien minuten later werd de wedstrijd stilgelegd vanwege een botsing tussen Jagt en Jasper Scholten. Laatstgenoemde moest even later met een ambulance vervoerd worden naar het ziekenhuis met een zware hoofdwond, zo stond te lezen op de twitterpagina van HSC’21. Na een pauze van ongeveer 25 minuten werd het duel weer hervat. De thuisploeg trok de wedstrijd alsnog naar zich toe door twee doelpunten van Serhat Koc en één van Rob van Boekel (3-1).

Blauw Geel’38 moest op bezoek bij Westlandia na 35 minuten verder met één man minder, dit na de rode kaart voor Egmond die Anwar Beeldstroo van achteren neerhaalde. Twintig minuten later werd de openingstreffer gemaakt door Jedsel Markes (1-0). Daarna liep de thuisclub uit naar 3-0 door doelpunten van Can Memisoglu en Olek Mrowicki.

Jos Watergraafsmeer ging thuis met duidelijke cijfers onderuit tegen USV Hercules. Dit mede door drie doelpunten van Tyron Fonville (1-4)

Uitslagen:
GVV Unitas – Hoogland 3-1
JOS Watergraafsmeer – Hercules 1-4
Westlandia – Blauw Geel’38 3-0
Gemert – Hollandia 3-0
ADO’20 – Groene Ster 2-3
Oss’20 – Quick 1-0
UNA – HSC’21 3-1
EVV – DEM 1-1
OFC – Dongen 2-1

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS