maandag, november 29, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZondagDerde Divisie Zondag: Dit gebeurde er in speelronde 12

Derde Divisie Zondag: Dit gebeurde er in speelronde 12

Speelronde 12 in de Derde Divisie Zondag was er één van verbannen publiek, maar opvallend genoeg geen afgelastingen door coronabesmettingen, zoals in andere competities wel veelvuldig gebeurde. Toen de kruitdampen waren opgetrokken bleek dat de topper tussen OFC en UNA een prooi werd voor de mannen van coach Pieter Mulders. Opvallend was bovendien dat het al haast afgeschreven Hoogland wederom een overwinning pakte, ditmaal tegen Blauw Geel ’38.

In die andere topper, de krachtmeting tussen Gemert en OSS’20, bewees de thuisploeg dat de huidige sterke reeks zeer duurzaam en solide is. Gemert zegevierde, zij het zwaarbevochten, met 2-1. DEM en Quick deelden de punten in Beverwijk: 2-2. Exact dezelfde stand stond na 90 minuten op het scorebord bij Dongen – Hercules. De Noord-Hollandse derby tussen JOS/ Watergraafsmeer en ADO’20 eindigde in een 1-4 zege voor de gasten uit Heemskerk.

HSC’21 verloor van Groene Ster met 0-1. Hollandia zegevierde met 2-0 tegen Westlandia. GVV Unitas boekte een bevochten zege bij EVV. Het werd 1-2 in Echt.

De uitslagen:
DEM – HV & CV Quick 2-2
Dongen – Hercules 2-2
EVV – Unitas 1-2
Gemert – OSS ’20 2-1
Hollandia – Westlandia 2-0
Hoogland – Blauw Geel ’38 2-1
HSC ’21 – Groene Ster 0-1
JOS Watergraafsmeer – ADO ’20 1-4
OFC – UNA 2-0

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS