Volg ons

Derde Divisie Zondag

DERDE DIVISIE ZONDAG: Derde overwinning op rij voor Quick, Hoogland verrast Groene Ster en zeges voor Gemert en Jong ADO

DERDE DIVISIE ZONDAG: Derde overwinning op rij voor Quick, Hoogland verrast Groene Ster en zeges voor Gemert en Jong ADO

In de Derde Divisie van het zondagvoetbal zal er minimaal één ploeg zijn die baalt dat de winterstop zijn intrede doet. HV & CV Quick wist in deze speelronde voor de derde keer op rij drie punten te pakken terwijl het enkele weken geleden nog troosteloos onderaan stond. De Haagse ploeg was nu te sterk voor ADO’20 (2-0). RKVV DEM verloor thuis van Gemert (1-2), Hoogland was de baas over Groene Ster (2-1) en Jong ADO Den Haag sleepte drie punten uit het vuur bij Westlandia (0-2). 

Na een uur spelen kwam Quick op voorsprong nadat Rachid Bouyaouzan het scherpste was bij de rebound nadat de bal in eerste instantie op de lat belandde (1-0). Acht minuten voor het einde van de officiële speeltijd maakte Ronaldo Lima Duarte Lopes na een mooie solo de bevrijdende 2-0 in het voordeel van Quick tegen ADO’20.

In de wedstrijd tussen RKVV DEM en Gemert vielen de drie treffers allemaal in de laatste twaalf minuten van de officiële speeltijd. In de 78ste minuut mocht Thijs van Pol aanleggen vanaf elf meter en in tweede instantie wist hij de doelman van de tegenstander te passeren (0-1). Drie minuten later stond de 0-2 al op het scorebord. Willem den Dekker tikte een voorzet van de al genoemde Van Pol binnen (0-2). De thuisploeg kwam nog wel terug tot 1-2 door Obioha, maar men wist niet voor de tweede keer het net van de tegenstander te vinden.

Groene Ster wist na twaalf minuten op voorsprong te komen door Chefrino Eind (0-1). In de tweede helft stelde Hoogland echter orde op zaken en mocht het speelveld verlaten met drie punten. Dit door doelpunten van Oskar van Logtestijn en Coen Heus vanaf de penaltystip.

Westlandia stond na zeventig minuten spelen op een achterstand van 0-2 door Duijvestijn en Van Mil. De thuisploeg kwam nog terug tot 1-2 door Bransen, maar Jong ADO Den Haag kon drie punten bijschrijven.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag