zondag, 3 maart 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagDERDE DIVISIE ZONDAG | Derde overwinning op rij voor Blauw Geel'38 en...

DERDE DIVISIE ZONDAG | Derde overwinning op rij voor Blauw Geel’38 en Groene Ster, OSS’20 laat punten liggen

Blauw Geel’38 en Groene Ster wisten ook de derde wedstrijd van het seizoen winnend af te sluiten. Eerstgenoemde vereniging was in eigen huis te sterk voor EVV (2-1) en Groene Ster versloeg op het eigen sportpark Quick (1-0). OSS’20 verspeelde voor de eerste keer dit seizoen punten, het moest in en tegen Dongen genoegen nemen met een puntendeling (1-1).

De ploeg uit Veghel kreeg na acht minuten spelen de kans om op voorsprong te komen tegen EVV. De toegekende strafschop werd echter niet benut door Guler. Blauw Geel’38 kon alsnog gaan rusten met een voorsprong nadat Koen van der Zanden in de 32ste minuut het net van de tegenstander wist te vinden (1-0). Een kwartier voor tijd was Mark Dobbelsteen goed voor de 2-0. Siem van Dijck bracht vijf minuten voor het einde van de officiële speeltijd de spanning nog wel terug in de wedstrijd, maar verder dan 2-1 kwam de vereniging uit Echt niet.

Groene Ster won de confrontatie met het Haagse Quick door een doelpunt van Cem Unal (1-0). In de tweede helft had de thuisploeg het lastig, maar het wist de drie punten toch over de streep te trekken. OSS’20 verspeelde zoals gezegd zijn eerste punten in de uitwedstrijd tegen Dongen (1-1). Jos Peltzer was vanaf de strafschopstip de 0-1, maar de thuisploeg stelde in de slotfase orde op zaken.

Gemert pakte drie punten in de uitwedstrijd tegen FC Lienden (1-3). Voor de winnende formatie was Thijs van Pol drie keer trefzeker, waarvan één keer vanaf de penaltystip. De ere treffer, bij een stand van 0-3, kwam voor FC Lienden op naam van Guyon Fernandez.

ADO’20 kwam als overwinnaar uit de strijd in de streekderby tegen RKVV DEM (2-0). De thuisploeg kwam na 33 minuten spelen aan de leiding door een benutte strafschop van Mick Christophersen (1-0). Pas in de blessuretijd werd het duel beslist toen Esosa Oghogho tekende voor de 2-0.

Overige uitslagen:
Westlandia – UNA 1-1
HSC’21 – Hoogland 2-0
Jong ADO Den Haag – OFC 1-2

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD