Volg ons

Derde Divisie Zondag

DERDE DIVISIE ZONDAG: Derde nederlaag op rij voor Groene Ster, Quick wint degradatiekraker en zege voor Blauw Geel’38

DERDE DIVISIE ZONDAG: Derde nederlaag op rij voor Groene Ster, Quick wint degradatiekraker en zege voor Blauw Geel’38

Groene Ster wist recent te stunten in het bekertoernooi, maar in de competitie is de ploeg bezig aan een teleurstellende serie. In speelronde elf ging het voor de derde keer op rij onderuit, nu was Gemert met 3-1 te sterk. Quick pakte drie punten in het degradatieduel met Westlandia (3-1) en Blauw Geel’38 rekende met fraaie cijfers af met RKVV DEM (1-4).

Tot aan de 82ste minuut leek er niet veel aan de hand voor Groene Ster. Op dat moment werd de voorsprong van de ploeg, door de openingstreffer van Thom Vluggen, echter teniet gedaan door Joop Daniels (1-1). In de daaropvolgende minuten liep Gemert uit naar een overwinning van 3-1. De laatste twee treffers kwamen op naam van Thijs van Pol.

Quick kwam na 55 minuten spelen aan de leiding door Marc Boshoff (1-0). Lang kon men daar echter niet van genieten omdat vier minuten later de 1-1 al weer op het scorebord stond na een doelpunt van Eduard Duplan (1-1). Delano Asante ontpopte zich vervolgens tot de man van de wedstrijd door met twee doelpunten de eindstand te bepalen op 3-1.

Blauw Geel’38 beleefde een eenvoudige middag tegen RKVV DEM. De ploeg kwam na drie minuten spelen aan de leiding door een doelpunt van Fleuren en liep in de tweede helft door treffers van Verbakel, Dekkers en Van den Nieuwenhof uit naar 0-4. De eretreffer voor de thuisploeg kwam op naam van Uit den Bogaard (1-4).

Waardeer jij Voetbal247.nl en je wil dat laten blijken met een kleine bijdrage: dat kan!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zondag