Volg ons

Derde Divisie Zondag

DERDE DIVISIE ZONDAG: Degradatie komt dichterbij voor Quick’20 na nederlaag en EVV boekt broodnodige zege

DERDE DIVISIE ZONDAG: Degradatie komt dichterbij voor Quick’20 na nederlaag en EVV boekt broodnodige zege

Quick’20 lijkt op weg te zijn naar directe degradatie vanuit de Derde Divisie van het zondagvoetbal. De ploeg ging op het eigen sportcomplex onderuit tegen USV Hercules (0-3) waardoor het nu een achterstand van vier punten heeft op de nummer zestien. EVV deed uitstekende zaken in de onderste regionen van de ranglijst, het wist met 3-0 te winnen van HV & CV Quick. 

USV Hercules kwam na 41 minuten spelen aan de leiding in Oldenzaal door een treffer van Lars Raaijen. In de tweede helft ging Quick’20 op zoek naar de gelijkmaker, maar het wist weinig kansen te creëren. Walid Ould-Chikh wist wel twee keer het net van de tegenstander te vinden in het voordeel van de ploeg uit Utrecht (0-3).

HV & CV Quick verloor zondag zijn vierde competitiewedstrijd op rij, nu was EVV te sterk. Laatstgenoemde ploeg won door doelpunten van Rick Geenen (2x) en Shaquille Simmons.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zondag