Volg ons

Derde Divisie Zondag

Derde Divisie Zondag: Belangrijke driepunter voor DEM, Gemert naar top drie

Derde Divisie Zondag: Belangrijke driepunter voor DEM, Gemert naar top drie

DEM heeft op bezoek bij Hoogland  een belangrijke 2-1 zege geboekt. De ploeg uit Beverwijk heeft daardoor de laatste plaats verlaten en staat er weer wat florissanter bij.

Timo Wolters was attent bij een rebound en zette de bezoekers al snel op een voorsprong. DEM had ook daarna de overhand, maar verzuimde verder afstand te nemen. Dat leek de ploeg duur te komen staan toen Henk Baum een kwartier voor tijd de gelijkmaker aantekende voor Hoogland, maar niet veel later zorgde Mehmet Gencer (links op de foto) ervoor dat DEM toch een heerlijke start van 2020 kent.

Quick heeft de opmars van Dongen weten te stuiten, door de Brabanders in eigen huis op 0-0 te houden. Daarmee mocht de thuisclub, die de ongeslagen reeks wel voortzet tot inmiddels zeven duels, het meest tevreden zijn. Quick sprokkelt weer een belangrijk puntje in het rechterrijtje.

Gemert begon het jaar ook goed met een nette 2-0 overwinning op Westlandia. Na een gelijkopgaande eerste helft zette Joop Daniëls Gemert na een klein uur spelen op voorsprong. Thijs van Pol verdubbelde die score twintig minuten voor tijd vanaf de strafschopstip. Het was alweer de zesde thuiszege op rij voor Gemert, dat naar de derde plaats klimt.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zondag