Volg ons

Derde Divisie Zondag

DERDE DIVISIE ZONDAG: ADO’20 thuis onderuit tegen Westlandia, overwinningen voor OFC en Gemert

DERDE DIVISIE ZONDAG: ADO’20 thuis onderuit tegen Westlandia, overwinningen voor OFC en Gemert

Westlandia pakte zondagmiddag drie punten op bezoek bij ADO’20 (1-3), dit mede door twee treffers van Edouard Duplan. Gemert was te sterk voor EVV (2-0) en USV Hercules kwam net te kort tegen OFC (1-2).

Westlandia kwam na 24 minuten spelen aan de leiding tegen ADO’20. Edouard Duplan ging een één tweetje aan met Gio Serbony en eerstgenoemde schoot daarna de balk vanaf de rand van het strafschopgebied binnen (0-1). Drie minuten later moest Westlandia echter door met één man minder toen Melvin Vissers met rood het speelveld moest verlaten. Dit na een overtreding op Marvin Boom. Even later stond de 1-1 op het scorebord door een treffer van Nigel Daniels waardoor Westlandia wederom een tik te verwerken kreeg. Nog voor de pauze kwamen de gasten toch weer aan de leiding, Patrick Batist (foto) nam de hoekschop en de bal kwam terecht bij Steve van Kesteren die de bal binnen wist te koppen (1-2). Vroeg in de tweede helft liep Westlandia uit naar 1-3, Donovan de Groot wist goed door te zetten aan e rechterzijde van het veld en gaf de bal voor op Duplan die zijn tweede van de middag wist te produceren.

Gemert wist zondagmiddag voor de vijfde keer op rij een overwinning te boeken op eigen veld. Nu werd EVV uit Echt aan de zegekar gebonden (2-0). De doelpunten kwamen op naam van Ralf Kemper en Willem den Dekker.

USV Hercules ging nipt onderuit tegen het hoger geklasseerde OFC uit Oostzaan (1-2). In de 34ste minuut opende Bilal el Amrani de score voor de gasten en na 65 minuten verdubbelde Tim Freriks de voorsprong. De thuisploeg kwam met nog een kwartier op de klok nog wel terug in de wedstrijd toen Nathan Bijl het net wist te vinden, maar verder dan dat kwam men niet.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zondag