maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlDerde Divisie ZaterdagTV-SamenvattingenDerde Divisie Zaterdag TV-Samenvattingen Ronde 9

Derde Divisie Zaterdag TV-Samenvattingen Ronde 9

De negende speelronde in de Derde Divisie Zaterdag bracht een aantal opvallende uitslagen op de borden. FC Lisse was daar een uitzondering op, want de koploper wist opnieuw te winnen. Toch was er een verhaal in Lisse, want Roel de Goede werd Mister Lisse met de meeste wedstrijden ooit in het eerste elftal. En niet te vergeten het schitterende doelpunt van Martin van Eeuwijk.

Ook in de Bollenstreek deed Jaap van Duijn zijn eigen Quick Boys heel veel pijn. De ploeg van Jan Zoutman leek vorige week eindelijk de weg omhoog te hebben gevonden, maar de derby tegen FC Rijnvogels leverde een zeer pijnlijke nederlaag op. Van Duijn schoot in blessuretijd de penalty raak voor 1-2. Ook in de problemen is Harkemase Boys, dat er opnieuw hard vanaf ging. Rijnsburgse Boys blijft daarnaast hangen in de middenmoot, want de Uien werden op eigen veld al vroeg overlopen door ASWH en konden vervolgens de muur niet meer slopen. Opvallend was ook de ommekeer bij DVS’33 tegen Huizen, waar de thuisploeg in blessuretijd een 0-1-achterstand omboog.

FC Lisse – ODIN’59

SteDoCo – Harkemase Boys

IJsselmeervogels – Jong Almere City

Quick Boys – FC Rijnvogels

DVS’33 Ermelo – Huizen

ONS Sneek – Scheveningen

Jong FC Groningen – VVOG

ASWH – Rijnsburgse Boys

Jong FC Volendam – Capelle

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD