maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlDerde Divisie ZaterdagTV-SamenvattingenDerde Divisie Zaterdag TV-Samenvattingen Ronde 5

Derde Divisie Zaterdag TV-Samenvattingen Ronde 5

De vijfde speelronde in de Derde Divisie Zaterdag heeft ervoor gezorgd dat er nog maar één koploper is (FC Lisse) en er ook geen enkele club meer zonder punten is. Jong Almere City won met liefst 8-1 van VVOG, terwijl de club pas vier keer had gescoord.

Almere City kreeg werkelijk een rode loper uitgelegd door de defensie van VVOG, want de fouten aan Harderwijkse kant waren extreem groot. Door het opgepoetste doelsaldo van Almere is FC Rijnvogels de nieuwe hekkensluiter, dat zelf maar nipt onderuit ging bij IJsselmeervogels. De verschillen naar boven zijn nog altijd erg klein, want één zege kan zomaar goed zijn voor een plaats onderin de middenmoot.

Aan kop heeft FC Lisse een eerste gaatje weten te slaan. Lisse won met 3-1 van Huizen, dankzij onder meer een werelddoelpunt van Rik Vermeulen. ASWH speelde gelijk bij Quick Boys en is daardoor nu tweede. ODIN’59 verloor voor het eerst en werd op de derde plaats achterhaald door Scheveningen.

FC Lisse – Huizen

DVS’33 Ermelo – Rijnsburgse Boys

IJsselmeervogels – FC Rijnvogels

Jong FC Volendam – Harkemase Boys

ONS Sneek – ODIN’59

Quick Boys – ASWH

Jong Almere City – VVOG

Scheveningen – Capelle


Jong FC Groningen – SteDoCo

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD