Volg ons
Thiery Monteny FC Lisse

TV-Samenvattingen

Derde Divisie Zaterdag TV-Samenvattingen Ronde 4

Derde Divisie Zaterdag TV-Samenvattingen Ronde 4

Speelronde 4 van de Derde Divisie Zaterdag maakt duidelijk dat de clubs blijven zoeken naar de verhoudingen. Wie zijn nou de verrassingen en wie gaat er echt mee doen om het kampioenschap?

De enige zekerheid op dit moment lijkt dat Jong Almere City het wel heel zwaar gaat krijgen, nadat er ook van het eveneens puntloze FC Rijnvogels is verloren. Net zoals Jong FC Groningen en Jong FC Volendam het lastig hebben met vier en drie punten. Grootmachten IJsselmeervogels en Quick Boys hebben het voorlopig ook moeilijk, want met vier punten uit evenveel duels staan ze nog niet waar ze willen.

De achterstand met nog liefst dertig wedstrijden te gaan – en dus 90 punten te verdienen – is nog niet groot. ODIN’59 staat als verrassing aan kop. ASWH en FC Lisse staan eveneens op tien punten, maar met een minder doelsaldo.

Rijnsburgse Boys – ONS Sneek

Quick Boys – Jong FC Groningen

Harkemase BoysFC Lisse

ODIN’59 – IJsselmeervogels

ASWHDVS’33 Ermelo

FC Rijnvogels – Jong Almere City

VVOGScheveningen

Capelle – Huizen

SteDoCoJong FC Volendam

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over TV-Samenvattingen