Volg ons
Sherwin Grot IJsselmeervogels Joel Tillema Rijnsburgse Boys

TV-Samenvattingen

Derde Divisie Zaterdag TV-Samenvattingen Ronde 3

Derde Divisie Zaterdag TV-Samenvattingen Ronde 3

De honderd procent scores zijn van tafel in de Derde Divisie Zaterdag en er zijn na drie speelronden liefst vier koplopers. De verschillen zijn zo klein dat er ook nog eens drie ploegen op één punt volgen. Helemaal onderaan de ladder staan twee clubs nog puntloos onderaan.

Dat zijn FC Rijnvogels en Jong Almere City, die dit weekend verloren van Huizen en Capelle. Bovenaan ging de ongeslagen status van zowel Harkemase Boys, Scheveningen als Rijnsburgse Boys aan gruzelementen. Harkema verloor de Friese strijd van ONS Sneek, Scheveningen ging vol over de knie bij ODIN’59 en een vreemde slotfase deed Rijnsburg de das om.

FC Lisse wist notabene met een man minder nog een punt uit het vuur te slepen om de koppositie te behouden. ODIN’59, ASWH en Capelle voegden zich bij de bewoners van Ter Specke. De samenvattingen van de derde speelronde in de Derde Divisie Zaterdag op een rijtje:

ONS Sneek – Harkemase Boys

IJsselmeervogelsRijnsburgse Boys

FC Lisse – VVOG

DVS’33 Ermelo – SteDoCo

Jong FC Groningen – ASWH

Scheveningen – ODIN’59

Huizen – FC Rijnvogels

Jong FC VolendamQuick Boys

Jong Almere City – Capelle

Bekijk de Derde Divisie Zaterdag Uitslagen | Stand | Programma

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over TV-Samenvattingen