dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlDerde Divisie ZaterdagTV-SamenvattingenDerde Divisie Zaterdag TV-Samenvattingen Ronde 3

Derde Divisie Zaterdag TV-Samenvattingen Ronde 3

De honderd procent scores zijn van tafel in de Derde Divisie Zaterdag en er zijn na drie speelronden liefst vier koplopers. De verschillen zijn zo klein dat er ook nog eens drie ploegen op één punt volgen. Helemaal onderaan de ladder staan twee clubs nog puntloos onderaan.

Dat zijn FC Rijnvogels en Jong Almere City, die dit weekend verloren van Huizen en Capelle. Bovenaan ging de ongeslagen status van zowel Harkemase Boys, Scheveningen als Rijnsburgse Boys aan gruzelementen. Harkema verloor de Friese strijd van ONS Sneek, Scheveningen ging vol over de knie bij ODIN’59 en een vreemde slotfase deed Rijnsburg de das om.

FC Lisse wist notabene met een man minder nog een punt uit het vuur te slepen om de koppositie te behouden. ODIN’59, ASWH en Capelle voegden zich bij de bewoners van Ter Specke. De samenvattingen van de derde speelronde in de Derde Divisie Zaterdag op een rijtje:

ONS Sneek – Harkemase Boys

IJsselmeervogels – Rijnsburgse Boys

FC Lisse – VVOG

DVS’33 Ermelo – SteDoCo

Jong FC Groningen – ASWH

Scheveningen – ODIN’59

Huizen – FC Rijnvogels

Jong FC Volendam – Quick Boys

Jong Almere City – Capelle

Bekijk de Derde Divisie Zaterdag Uitslagen | Stand | Programma

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD