Volg ons
Jesse Driebergen Quick Boys

TV-Samenvattingen

Derde Divisie Zaterdag TV-Samenvattingen Ronde 24

Derde Divisie Zaterdag TV-Samenvattingen Ronde 24

De winter lijkt voorbij en zo kon er in de Derde Divisie Zaterdag weer een volledig speelprogramma worden afgewerkt. In speelronde 24 ging de koppositie over, al was dat slechts op doelsaldo.

FC Lisse is aan een zeer slechte reeks bezig en verloor ditmaal bij ODIN’59. IJsselmeervogels profiteerde maar deels door met 2-2 gelijk te spelen bij Jong Almere City. Scheveningen en Rijnsburgse Boys (dat won van ASWH) wisten daardoor het gat naar de koplopers opnieuw te verkleinen.

Onderin pakten onder meer Capelle, SteDoCo en DVS’33 punten mee om van de degradatieplaatsen te verdwijnen. De derby in Katwijk werd gewonnen door Quick Boys.

Huizen – DVS’33 Ermelo

https://www.youtube.com/watch?v=jKbecyn7gHA

Rijnsburgse Boys – ASWH

Harkemase Boys – SteDoCo

ODIN’59 – FC Lisse

FC Rijnvogels – Quick Boys

Jong Almere City – IJsselmeervogels

VVOG – Jong FC Groningen

Capelle – Jong FC Volendam

Scheveningen – ONS Sneek

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over TV-Samenvattingen