Volg ons
Yume Ramos ONS Sneek

TV-Samenvattingen

Derde Divisie Zaterdag TV-Samenvattingen Ronde 21

Derde Divisie Zaterdag TV-Samenvattingen Ronde 21

In speelronde 21 kwam koploper FC Lisse niet in actie, maar de bewoners van Ter Specke wisten de eerste plaats wel vast te houden. Voor de achtervolgers was het dan ook de dag van de gemiste kansen.

IJsselmeervogels maakte dat tegen Capelle erg letterlijk, want het bleef door voor open doel te missen bij een 1-1-gelijkspel tegen Capelle. ASWH ging zelfs hard onderuit bij de beloften van FC Volendam en lijkt af te haken in de titelstrijd.

Onderin deed Huizen goede zaken door te winnen van Jong Almere City. Zodoende is de ploeg van Henk van de Pol niet langer hekkensluiter en is de aansluiting met de concurrentie gevonden. Want Capelle pakte dan wel een punt, veel schieten de groenhemden daar niet mee op. ODIN’59 liet het na om een punt te pakken door een gemiste penalty in de slotfase.

IJsselmeervogels – Capelle

DVS’33 Ermelo – Harkemase Boys

Jong FC Groningen – ODIN’59

ONS Sneek – VVOG

Jong Almere City – Huizen

Jong FC Volendam – ASWH

Quick Boys – SteDoCo (afgelast)

Scheveningen – FC Rijnvogels (afgelast)

FC Lisse – Rijnsburgse Boys (afgelast)

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over TV-Samenvattingen