Volg ons
Henry Opoku Quick Boys

TV-Samenvattingen

Derde Divisie Zaterdag TV-Samenvattingen Ronde 18

Derde Divisie Zaterdag TV-Samenvattingen Ronde 18

Het slotweekend in de Derde Divisie Zaterdag van het kalenderjaar 2016 zorgde ervoor dat de clubs zowel bovenaan als onderin dichter naar elkaar zijn toe gekropen.

Aan kop wist FC Lisse niet voor de tweede keer dit seizoen te winnen van Quick Boys. Hierdoor wist ASWH tot op drie punten te komen, met IJsselmeervogels en Scheveningen op vijf punten. De Rooien wonnen opnieuw niet van SteDoCo, dat inmiddels een angstgegner blijkt te zijn voor de Vogels.

Onderin wist Huizen voor de tweede week op rij te winnen, waardoor het verschil aan de staart opeens ook is verdwenen. Wel is er een afscheiding ontstaan tussen de onderste vijf ploegen. Daarbij staat inmiddels ook ODIN’59. De verrassing van de eerste weken van het seizoen pakte deze periode pas twee punten. Zodoende ligt de strijd onderin en bovenaan helemaal open voor 2017.

Rijnsburgse Boys – Jong Almere City

Harkemase Boys – Huizen

Quick Boys – FC Lisse

Jong FC Groningen – Scheveningen

SteDoCo – IJsselmeervogels

VVOG – FC Rijnvogels

Jong FC VolendamDVS’33 Ermelo

ODIN’59 – Capelle

ASWH – ONS Sneek

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over TV-Samenvattingen