dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlDerde Divisie ZaterdagTV-SamenvattingenDerde Divisie Zaterdag TV-Samenvattingen Ronde 15

Derde Divisie Zaterdag TV-Samenvattingen Ronde 15

Een mistige vrijdag zorgde in de vijftiende speelronde van de Derde Divisie Zaterdag voor weer een aantal verrassende uitslagen. De bovenste ploegen lieten punten liggen, waardoor de kopgroep weer in elkaar kruipt. Daaronder blijven de verschillen tussen de middenmoot en de onderkant erg klein.

FC Lisse kwam bij ONS Sneek na een lange middag niet tot scoren, want door een blessure van de assistent-scheidsrechter begon de tweede helft pas na drie kwartier wachten. Achtervolgers IJsselmeervogels noteerden ook een brilstand, al heeft weinig mensen daar echt wat van gezien. Op De Westmaat werd het namelijk met de minuut mistiger. Scheveningen verloor zelfs, waardoor ASWH weer kon opschuiven na het winnen van de regionale strijd bij Capelle. In de middenmoot ging Rijnsburgse Boys hard onderuit bij VVOG, terwijl Quick Boys de tweede uitzege op rij wist te boeken.

VVOG – Rijnsburgse Boys

Scheveningen – Harkemase Boys

FC Rijnvogels – Jong FC Volendam

IJsselmeervogels – Jong FC Groningen

ONS Sneek – FC Lisse

Capelle – ASWH

ODIN’59 – DVS’33 Ermelo

Jong Almere City – Quick Boys

Huizen – SteDoCo

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD