Volg ons

TV-Samenvattingen

Derde Divisie Zaterdag TV-Samenvattingen Ronde 14

Derde Divisie Zaterdag TV-Samenvattingen Ronde 14

FC Lisse heeft de derde topper op rij afgewerkt en voor de tweede keer kwamen de bewoners van Ter Specke als winnaar uit de bus. Zo zijn ze ook in de veertiende speelronde de grote winnaar.

Scheveningen was op De Houtrust te sterk voor Lisse en dat was de eerste en voorlopig enige nederlaag dit seizoen. Vervolgens werd op eigen veld gewonnen van IJsselmeervogels en nu ook van ASWH. De positieve balans van zes punten uit drie topduels zorgt alweer voor een voorsprong van zes punten op zowel Scheveningen als IJsselmeervogels.

De Rooien morsten namelijk punten tegen Harkemase Boys. Rijnsburgse Boys heeft de goede serie geen vervolg kunnen geven door juist te verliezen bij Scheveningen, Quick Boys herpakte zich na een aantal pijnlijke zeges bij DVS’33. In het rechterrijtje deden ook VVOG en Capelle goede zaken door te winnen van Huizen en FC Rijnvogels.

Scheveningen – Rijnsburgse Boys

FC Lisse – ASWH

FC Rijnvogels – Capelle

IJsselmeervogels – Harkemase Boys

DVS’33 Ermelo – Quick Boys

Huizen – VVOG

ONS Sneek – SteDoCo

Jong FC Volendam – Jong FC Groningen

Jong Almere City – ODIN’59

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over TV-Samenvattingen