Volg ons
Rijnsburgse Boys

TV-Samenvattingen

Derde Divisie Zaterdag TV-Samenvattingen Ronde 12

Derde Divisie Zaterdag TV-Samenvattingen Ronde 12

De twaalfde speelronde in de Derde Divisie Zaterdag was misschien wel de meest spectaculaire tot dusver van dit seizoen. Legio doelpunten, derby’s en verrassende uitslagen kwamen langs.

Derbykoorts en koppositie

De derby’s deden zoals altijd flink wat stof opwaaien. VVOG won van DVS’33 na een 0-1-achterstand. In Rijnsburg werd het maar liefst 7-1 voor de Uien tegen Quick Boys. Dat viel bij de bezoekers erg slecht. Trainer Jan Zoutman kreeg al witte zakdoekjes van de aanhang en Jeffrey Jongeneelen moest het eerst verbaal vergelden om ’s nachts een steen door zijn ruit te krijgen.

Aan kop kroop het naar elkaar toe. FC Lisse werd op de eerste nederlaag van het seizoen gepresenteerd, terwijl IJsselmeervogels voor de tweede week op rij zes keer scoorde. ASWH profiteerde in het kielzog, waardoor de verschillen weer erg klein zijn geworden.

VVOG – DVS’33 Ermelo

Rijnsburgse Boys – Quick Boys

Scheveningen – FC Lisse

ODIN’59 – Harkemase Boys

FC Rijnvogels – SteDoCo

IJsselmeervogels – ONS Sneek

Huizen – ASWH

Jong Almere City – Jong FC Volendam

Capelle – Jong FC Groningen

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over TV-Samenvattingen