Volg ons

TV-Samenvattingen

Derde Divisie Zaterdag TV-Samenvattingen Ronde 11

Derde Divisie Zaterdag TV-Samenvattingen Ronde 11

FC Lisse heeft de eerste periodetitel in de Derde Divisie Zaterdag binnen en gaat daardoor in ieder geval strijden om een plaats in de Tweede Divisie via de nacompetitie. De bewoners van Ter Specke hebben voorlopig echter de titelkoers in handen, al lijkt met name IJsselmeervogels op stoom.

Bij DVS’33 werd al de negende overwinning op rij geboekt en met name de 1-6-uitslag maakte indruk. Dat Lisse de periodetitel al pakte was te danken aan VVOG.

De formatie uit Harderwijk won namelijk bij ASWH, dat daardoor de tweede plaats verspeelde. Nagenoeg alle clubs uit de achtervolgende groep verloor, waardoor Lisse en IJsselmeervogels een aardige kloof aan het slaan zijn.

De mispeer van ASWH bleef zodoende ook zonder grote gevolgen. Opvallend was tevens de grote nederlaag van Rijnsburgse Boys bij Harkemase Boys. Voor de roodhemden was het pas de eerste zege sinds de tweede speeldag.

Harkemase Boys – Rijnsburgse Boys

Jong FC Volendam – Scheveningen

FC Lisse – Jong Almere City

ONS Sneek – Huizen

Quick Boys – Capelle

DVS’33 Ermelo – IJsselmeervogels

ASWHVVOG

Jong FC Groningen – FC Rijnvogels

SteDoCoODIN’59

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over TV-Samenvattingen