Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

DERDE DIVISIE ZATERDAG: Ter Leede verrast met ruime zege op Hoek, DOVO verliest van Jong Almere en puntendeling in Sneek

DERDE DIVISIE ZATERDAG: Ter Leede verrast met ruime zege op Hoek, DOVO verliest van Jong Almere en puntendeling in Sneek

Ter Leede deed zaterdag in Zeeland uitstekende zaken in de strijd tegen degradatie. De ploeg wist met ruime cijfers af te rekenen met Hoek (1-4). DOVO stond in Veenendaal na iets meer dan negentig minuten voetbal met lege handen na het duel met Jong Almere City (1-2) en in Friesland werden de punten verdeeld bij het duel tussen ONS Sneek en G.O.E.S. (1-1).

In de 28ste minuut kwam Ter Leede aan de leiding door een doelpunt van Robert Steemers (0-1). In de tweede helft liep men uit naar een ruimere voorsprong van 0-3. De treffers kwamen op naam van Ian van Otterlo en Jeffrey Bok. Een kwartier voor tijd bracht Kyle Doesburg de spanning weer een beetje terug toen hij de aansluitingstreffer wist te produceren (1-3). Zes minuten voor het einde van de wedstrijd gooide Jim Gillissen deze in het slot door de 1-4 aan te laten tekenen.

Het begon allemaal zo mooi voor DOVO toen na dertig minuten de score geopend werd tegen Jong Almere City door Kevin Schmidt (1-0), maar dat bleek achteraf niet voldoende te zijn voor een goed resultaat. Jong Almere City wist in de laatste twaalf minuten de achterstand om te buigen naar een overwinning. In de 78ste minuut was het Noah Abid die de 1-1 aan liet tekenen en vijf minuten voor tijd bepaalde Jelle Goselink de eindstand op 1-2.

ONS Sneek kwam na acht minuten spelen op 1-0. Sam Crowther draaide eenvoudig weg bij zijn tegenstander en schoot de bal binnen. In de 58ste minuut maakte Remon de Vlieger de gelijkmaker en dat was vervolgens ook de laatste treffer van de middag.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag