Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

DERDE DIVISIE ZATERDAG: SteDoCo in slotfase alsnog naast Sparta Nijkerk, stunt van ONS Sneek tegen FC Lisse

DERDE DIVISIE ZATERDAG: SteDoCo in slotfase alsnog naast Sparta Nijkerk, stunt van ONS Sneek tegen FC Lisse

Sparta Nijkerk leek zaterdag op weg naar thuiszege op SteDoCo, dit liep echter anders. De uitspelende formatie wist een achterstand van 3-1 in de laatste acht minuten om te buigen naar een puntendeling (3-3). Hekkensluiter ONS Sneek won verrassend met ruime cijfers van FC Lisse (4-1) en in Almere vielen maar liefst acht doelpunten in de confrontatie tussen Jong Almere City en G.O.E.S. (4-4).

De lijstaanvoerder kwam goed uit de startblokken tegen SteDoCo en stond na tien minuten spelen al op voorsprong door een doelpunt van Bryan Burgerhout (1-0). Elf minuten later was het weer raak in het voordeel van de Spartanen. Een fraaie aanval werd met succes afgerond door Bendadi (2-0). In de 67ste minuut ging de bal op de stip in het voordeel van SteDoCO. Joran Schröder wist het buitenkansje te benutten waardoor de spanning weer helemaal terug was in de wedstrijd (2-1). Met nog dertien minuten op de klok leek Makizodila de wedstrijd vroegtijdig te beslissen toen hij vanuit een corner de bal in het net kopte (3-1). Wat volgde waren echter nog twee doelpunten voor e uitspeklende formatie van Charlton Vicento en Benjamin van Wanrooij waardoor er na iets meer dan negentig minuten een eindstand op het bord stond van 3-3.

De wedstrijd tussen ONS Sneek en FC Lisse begon na een indrukwekkend eerbetoon aan Chris de Wagt. In de 32ste minuut werd de score geopend door Genridge Prijor die goed door wist te zetten (1-0). Vroeg in de tweede helft was het Denzel Prijor die met een streep in de linker bovenhoek de voorsprong van de thuisploeg wist te verdubbelen (2-0). Zeven minuten voor het einde van de officiële speeltijd kwam de spanning weer helemaal terug nadat Boyd Stevens met een fraai genomen vrije trap de stand op 2-1 wist te zetten. In de absolute slotfase bepaalden Genridge Prijor en Davey Lohman de eindstand op 4-1.

Jong Almere City en G.O.E.S. maakten er zaterdag een spektakelstuk van met als eindresultaat een puntendeling (4-4). Na vijfenveertig minuten spelen stond de stand van 3-3 al op het scorebord. Voor de thuisploeg waren Krant, Goselink (2x) en Abid trefzeker. De Zeeuwse doelpunten waren van De Kroo, Schalkwijk en 2x Wissel waarvan één vanaf de penaltystip.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag