Volg ons

Tweede Divisie

DERDE DIVISIE ZATERDAG: Penterman vier keer trefzeker voor winnend Excelsior’31, ODIN’59 ruim langs DOVO en geen winnaar in Zeeland

DERDE DIVISIE ZATERDAG: Penterman vier keer trefzeker voor winnend Excelsior’31, ODIN’59 ruim langs DOVO en geen winnaar in Zeeland

Excelsior’31 boekte zaterdagmiddag in Rijssen een grote zege op degradatiekandidaat VVOG (5-0). Grote man bij de winnende formatie was Hielke Penterman die goed was voor vier doelpunten en één assist. DOVO ging thuis onderuit tegen ODIN’59 (0-4) en Barendrecht won de uitwedstrijd tegen Ter Leede (0-3). In Zeeland werden de punten verdeeld tussen Hoek en Harkemase Boys (1-1).

Na tien minuten spelen wist Penterman zijn eerste doelpunt te produceren en nog voor de pauze werd door hem de voorsprong vergroot naar 2-0. Opvallend daarbij was dat de assist twee keer afkomstig was van Boeloerditi. Door nogmaals twee treffers van Penterman kon Excelsior’31 uitlopen naar 4-0 en het slotakkoord van de middag was van Koray Arslan die daarmee zijn eerste treffer maakte voor de club uit Rijssen.

DOVO moest na vijf minuten al de eerste klap van de middag verwerken. Brandsma wist doelman VAn der Sman te passeren waardoor ODIN’59 op voorsprong kwam (0-1). Vijfentwintig minuten later moest de ploeg uit Veenendaal ook nog eens verder met een man minder toen Rick van Walsem met rood het veld moest verlaten. In de tweede helft liep ODIN’59 uit naar een ruime overwinning van 0-4 door doelpunten van Brandsma, Al Mahdi en Boekel.

Hoek en Harkemase Boys sloten af met een eindstand van 1-1. De twee doelpunten werden gemaakt vanaf de strafschopstip. Renken opende in de twintigste minuut de score in het voordeel van de gasten. Nog voor de pauze stond de 1-1 al op het scorebord, op het wedstrijdformulier werd de naam van Rik Impens gezet als zijnde doelpuntenmaker.

Barendrecht pakte drie punten in Sassenheim bij Ter Leede (0-3). De doelpunten kwamen op naam van Bakour, Lange en Samsey.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie