Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

DERDE DIVISIE ZATERDAG: Fraaie comeback tiental Excelsior’31 tegen SteDoCo, belangrijke zege voor VVSB

DERDE DIVISIE ZATERDAG: Fraaie comeback tiental Excelsior’31 tegen SteDoCo, belangrijke zege voor VVSB

Excelsior’31 leek na vijftig minuten spelen op weg naar een nederlaag tegen SteDoCo toen men met één man minder kwam te staan door een rode kaart en de tegenstander vanaf de stip de 1-3 produceerde. De ploeg uit Rijssen wist echter alsnog één punt uit het vuur te slepen (3-3). VVSB won de uitwedstrijd tegen G.O.E.S (1-2) en zag concurrent Ter Leede onderuit gaan in Sassenheim tegen Ajax (0-1). DOVO pakte drie punten tegen FC Lisse (3-1).

In de zeventiende minuut was Hayri Pinarci verantwoordelijk voor de eerste treffer van de middag in Rijssen. Hij plaatste de 0-1 op het scorebord. Acht minuten later was het weer raak voor de gasten, nu was het Benjamin van Wanrooij die het net van de tegenstander wist te vinden (0-2). Nog voor de pauze bracht Boeloerditi de spanning weer terug in de wedstrijd door zijn doelpunt (1-2). In de vijftigste minuut was het Snelders die aan de noodrem moest trekken en daarvoor de rode kaart kreeg. De daaropvolgende strafschop werd benut door Vicento (1-3). Met een man minder wist Excelsior’31 toch nog een punt te pakken door treffers van Diks en Reinders (3-3).

G.O.E.S. ging in Zeeland onderuit tegen VVSB dat na een kwartier spelen al op een 0-2 voorsprong stond door doelpunten van Steltenpool en Zschusschen. Na iets meer dan een uur spelen deed de thuisploeg iets terug door Nguyen, maar verder dan deze 1-2 kwam men niet. Ajax won bij Ter Leede met 0-1 door een doelpunt van Sterk (0-1) en DOVO pakte in eigen huis drie punten tegen FC Lisse (3-1). Doelpuntenmakers in Veenendaal waren Koylu (lisse), Menting, Bakkenes en Schmidt.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag