zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDERDE DIVISIE ZATERDAG: Excelsior'31 haalt uit tegen ONS Sneek, overwinningen voor Barendrecht,...

DERDE DIVISIE ZATERDAG: Excelsior’31 haalt uit tegen ONS Sneek, overwinningen voor Barendrecht, SteDoCo en Jong Almere

Excelsior’31 wist voor de tweede week op rij zes doelpunten te produceren in een competitiewedstrijd. In deze speelronde was het veel te sterk voor ONS Sneek (6-1) terwijl het recent met 2-6 won van DOVO. Barendrecht pakte drie punten tegen VVSB (3-1) en er waren ook overwinningen te noteren voor Jong Almere City en SteDoCo.

Barendrecht kwam na een klein kwartier spelen aan de leiding tegen VVSB. Salem was verantwoordelijk voor de assist en Niels Vorthoren wist de sluitpost van de tegenstander te passeren (1-0). Nog voor de pauze wist de thuisploeg de voorsprong te verdubbelen. Het was weer Salem die de aangever was, maar nu tikte Peter de Lange de bal van dichtbij binnen (2-0). Ze minuten voor het einde van e oifficiële speeltijd werd het duel beslist. Dorst zag de bal vanuit zijn vrije trap terechtkomen op de lat, maar Vorthoren was scherp en scoorde vanuit de rebound (3-0). Het slotakkoord was voor Heemskerk die de eindstand bepaalde op 3-1.

Excelsior’31 had zaterdag weinig moeite met hekkensluiter ONS Sneek. Na 45 minuten spelen stond de ploeg uit Rijssen al met 2-0 voor door doelpunten van Hakim Ezafzafi (penalty) en Hielke Penterman, laatstgenoemde scoorde nog een keer maar deze treffer werd vanwege buitenspel afgekeurd. In de tweede helft wist Excelsior’31 nog vier keer het net van de tegenstander te vinden, doelpuntenmakers waren Reinders, Ezafzafi en Diks (2x). De zogenoemde eretreffer voor ONS Sneek kwam op naam van Dommerholt (6-1). Domper voor de thuisploeg was nog wel de rode kaart die Davina kreeg van de dienstdoende arbiter.

Vincent Verheul opende in de twintigste minuut de score in het voordeel van SteDoCo tegen Ajax (1-0). De ploeg uit Hoornaar sleepte vervolgens de drie punten binnen doordat Joran Schröder twee keer de doelman van de Amsterdammers wist te passeren (3-0).

Jong Almere City vertrok zaterdagmiddag met drie punten in de tas uit Harderwijk waar het VVOG versloeg met duidelijke cijfers (0-3). De doelpunten kwamen op naam van Victor van der Linde en twee van Kenneth Aninkora.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD