maandag, november 29, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDerde Divisie Zaterdag | Dit waren de hoogtepunten van deze speelronde

Derde Divisie Zaterdag | Dit waren de hoogtepunten van deze speelronde

DVS’33 wist zaterdagmiddag de topper tegen Sparta Nijkerk af te sluiten met drie punten (2-1). Door dit resultaat is de spanning in de top van de ranglijst nog groter geworden dan voorheen. De nummer één Sportlust’46 heeft na tien wedstrijden slechts drie punten voorsprong op de nummer zes Excelsior’31. Laatstgenoemde ploeg ging in eigen huis onderuit tegen FC Lisse (1-3). De degradatiekraker tussen G.O.E.S. en VVOG eindigde in een puntendeling (2-2).

DVS’33 kwam na veertien minuten spelen aan de leiding door Nicky van Hilten (1-0). Op het moment dat er een uur speeltijd op het scorebord stond in Ermelo werd ook de voorsprong voor DVS’33 uitgebreid tot 2-0. Nu was het Roemeon die het net van de tegenstander wist te vinden op aangeven van Van Hilten. In de slotminuut bepaalde Maurice de Ruiter de eindstand op 2-1 maar verder dan dat kwamen de Spartanen niet.

Excelsior’31 kwam nog wel op voorsprong in eigen huis tegen FC Lisse, maar het stond na iets meer dan negentig minuten voetbal met lege handen (1-3). Werkhoven passeerde in de 23ste minuut de doelman van FC Lisse en tekende daarmee al weer voor zijn negende treffer van het seizoen (1-0). Na de pauze stelden de gasten orde op zaken, in de 46ste minuut was het al raak voor Lisse. Doelpuntenmaker was Stroo (1-1). Tien minuten voor tijd was het weer Stroo, nu was hij verantwoordelijk voor de 1-2. Het slotakkoord was voor Tarani in de 91ste minuut (1-3).

Mitchell Dijkhof opende in Zeeland tegen G.O.E.S. voor VVOG de score na negen minuten spelen (0-1). Net voor de pauze bracht Riad Elloukmani de thuisploeg weer naast de Harderwijkers (1-1). Op dat moment stond VVOG al met een man minder, Randy Onuoha kreeg de rode kaart na het maken van een slaande beweging naar een tegenstander. In de 54ste minuut kwam de thuisploeg op voorsprong, doelman Eppink gleed uit en Sylvio Hage wist daarvan te profiteren (1-2). In de blessuretijd wist VVOG alsnog gelijk te maken en een punt mee te nemen. De belangrijke treffer kwam op naam van Jeremy de Graaf (2-2).

Harkemase Boys pakte drie punten in Sassenheim tegen Ter Leede. Bouius profiteerde na een half uur spelen van een fout van doelman Mark de Vries (0-1).


Staphorst won thuis met 1-0 van Hoek. De treffer die drie punten opleverde voor de thuisploeg kwam op naam van Mike Reuvers.


SteDoCo pakte drie punten tegen ACV (2-1). Voor de winnende formatie waren Verheul en Pilon trefzeker. Het doelpunt voor de ploeg uit Assen kwam op naam van Steg.

Barendrecht won met duidelijke cijfers van ODIN’59 (5-0). De doelpuntenmakers voor de thuisploeg waren Altintas, Monster, Bakour, Rosina en van der Stoep.

Om 18:00 uur werd afgetrapt bij de wedstrijd tussen VVSB en DOVO waarbij de club uit Veenendaal verrassend de drie punten wist te pakken. Na een klein half uur spelen was het Lion Kalentjev die vanuit een scrimmage voor het doel van VVSB de 0-1 binnen wist te werken. In de tweede helft liep DOVO uit naar een fraaie zege van 0-3 door doelpunten van Oktay Ozturk en Lulinho Martins.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS