donderdag, september 23, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDERDE DIVISIE ZATERDAG: Belangrijke zege voor DOVO, Barendrecht verrast Hoek en puntendeling...

DERDE DIVISIE ZATERDAG: Belangrijke zege voor DOVO, Barendrecht verrast Hoek en puntendeling bij Ajax – G.O.E.S.

DOVO deed zaterdag uitstekende zaken in de strijd om directe degradatie te voorkomen. De ploeg won in Veenendaal van Harkemase Boys (1-0) en zag concurrenten ONS Sneek en VVOG de punten onderling eerlijk verdelen (1-1). Hoek verloor in eigen huis van Barendrecht en er werd een gelijkspel genoteerd bij de wedstrijd in Amsterdam tussen Ajax en G.O.E.S. (1-1).

De ploeg uit Zeeland stond na acht minuten spelen al op voorsprong. Steve Schalkwijk, vorige week ook al trefzeker in de Zeeuwse derby, deponeerde de bal in het net van de tegenstander op aangeven van Daniel Wissel (0-1). Ajax stond niet lang op achterstand, in de 21ste minuut bepaalde Koen Blommestijn de eindstand op 1-1. DOVO pakte de drie punten door een doelpunt vanaf de elfmeterstip. Tom Menting werd in het strafschopgebied van de tegenstander onderuit gehaald en Quincy Arends mocht even later de bal binnen werken vanaf de stip (1-0).

Barendrecht kende in Zeeland een uitstekende start. In de achtste minuut bracht Stanley Husen de 0-1 op het scorebord. Na 35 minuten bracht Reguillo VandePitte de ploegen weer naast elkaar (1-1). Nog voor de pauze mocht Tim Eekman een strafschop nemen die hij wist te benutten (1-2). Dit bleek later de laatste treffer van de middag te zijn geweest.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD