Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

DERDE DIVISIE: VVSB keihard onderuit tegen ODIN’59 bij debuut van Plug, eerste thuiszege voor G.O.E.S.

DERDE DIVISIE: VVSB keihard onderuit tegen ODIN’59 bij debuut van Plug, eerste thuiszege voor G.O.E.S.

Richard Plug zal zich voor het treffen met ODIN’59 een andere voorstelling gemaakt hebben van zijn debuut als hoofdtrainer van VVSB. De club uit Noordwijkerhout ging met ruime cijfers onderuit (1-5) tegen de club waar hij vorig seizoen nog furore mee maakte in de strijd om de KNVB Beker. G.O.E.S. won zaterdagavond voor de eerste keer dit seizoen een thuiswedstrijd, VVOG werd met 3-0 verslagen.

Na elf minuten spelen stond de 0-1 al op het scorebord in het voordeel van ODIN’59. Jim Hulleman was de maker van deze treffer. Nog voor de pauze liepen de gasten nog verder uit en stond er 0-3 op het scorebord door Sietse Brandsma en wederom Hulleman. In de tweede helft waren Brandsma en Hulleman weer trefzeker en mocht Yannick Bouw in de slotfase de spreekwoordelijke eer nog redden voor VVSB (1-5).

G.O.E.S. won zaterdagavond dan eindelijk een thuiswedstrijd. De doelpunten tegen VVOG (3-0) vielen pas in de tweede helft van de wedstrijd. Daniel Wissel wist één keer het net van de tegenstander te vinden en de jarige Steve Schalkwijk was twee keer trefzeker voor de Zeeuwse formatie.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag