donderdag, februari 2, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDERDE DIVISIE: VVSB keihard onderuit tegen ODIN'59 bij debuut van Plug, eerste...

DERDE DIVISIE: VVSB keihard onderuit tegen ODIN’59 bij debuut van Plug, eerste thuiszege voor G.O.E.S.

Richard Plug zal zich voor het treffen met ODIN’59 een andere voorstelling gemaakt hebben van zijn debuut als hoofdtrainer van VVSB. De club uit Noordwijkerhout ging met ruime cijfers onderuit (1-5) tegen de club waar hij vorig seizoen nog furore mee maakte in de strijd om de KNVB Beker. G.O.E.S. won zaterdagavond voor de eerste keer dit seizoen een thuiswedstrijd, VVOG werd met 3-0 verslagen.

Na elf minuten spelen stond de 0-1 al op het scorebord in het voordeel van ODIN’59. Jim Hulleman was de maker van deze treffer. Nog voor de pauze liepen de gasten nog verder uit en stond er 0-3 op het scorebord door Sietse Brandsma en wederom Hulleman. In de tweede helft waren Brandsma en Hulleman weer trefzeker en mocht Yannick Bouw in de slotfase de spreekwoordelijke eer nog redden voor VVSB (1-5).

G.O.E.S. won zaterdagavond dan eindelijk een thuiswedstrijd. De doelpunten tegen VVOG (3-0) vielen pas in de tweede helft van de wedstrijd. Daniel Wissel wist één keer het net van de tegenstander te vinden en de jarige Steve Schalkwijk was twee keer trefzeker voor de Zeeuwse formatie.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD