Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

DERDE DIVISIE: Ter Leede verrast VVSB, overwinningen voor ODIN’59, Harkemase Boys en Hoek

DERDE DIVISIE: Ter Leede verrast VVSB, overwinningen voor ODIN’59, Harkemase Boys en Hoek

Ter Leede wist zaterdagmiddag op het eigen sportcomplex direct te zorgen voor een daverende verrassing. De promovendus wist het uit de Tweede Divisie gedegradeerde VVSB direct op een nederlaag te trakteren (2-0). ODIN’59 won de uitwedstrijd tegen Excelsior’31 (0-1) en er waren overwinningen te noteren voor Harkemase Boys en Hoek.

Ter Leede – VVSB
De thuisploeg wist op de eerste speeldag al direct de eerste overwinning te boeken. In eigen huiis werd VVSB verslagen met 2-0. De doelpunten kwamen op naam van Omar Limon en Robert Steemers. De assist kwam bij de twee treffers van Ian van Otterlo.

Excelsior’31 – ODIN’59
De uitspelende ploeg pakte in Rijssen tegen het debuterende Excelsior’31 drie punten door de winnende treffer van Koen Tros (0-1).

Harkemase Boys – VVOG
De thuisspelende ploeg wist het uit Harderwijk afkomstige VVOG te verslaan door twee doelpunten van Henny Bouius (2-0). VVOG kreeg via Harrie Kersten de uitgelezen mogelijkheid om ook het doel te treffen, maar hij wist de toegekende strafschop niet binnen te schieten.

Hoek – FC Lisse
Abdoe Abdenbi was de gevierde man in Hoek, hij was in de 84ste minuut goed voor de winnende trefer tegen FC LIsse (1-0). Laatstgenoemde ploeg eindigde het duel met tien man nadat Kubilay Koylu in de 72ste minuut de rode kaart kreeg vanwege natrappen op Wilson.

https://www.voetbal247.nl/derde-divisie-zaterdag-stand-programma-uitslagen-2019-2020/

Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag