Volg ons

Derde Divisie Zondag

DERDE DIVISIE: TEC blijft in het spoor van koploper na zege op OJC, Goes in slotfase langs Blauw Geel en OFC wint

DERDE DIVISIE: TEC blijft in het spoor van koploper na zege op OJC, Goes in slotfase langs Blauw Geel en OFC wint

TEC deed zondagmiddag in Rosmalen goede zaken in de strijd om het kampioenschap in de Derde Divisie. De ploeg uit Tiel won de uitwedstrijd tegen OJC met 1-3, dit terwijl het ruim twintig minuten moest spelen met één man minder. OFC, de huidige nummer drie van de ranglijst, was te sterk voor Quick’20 (1-3) en Goes knokte zich terug na een achterstand tegen Blauw Geel’38 (2-1). 

OJC Rosmalen – TEC
De nummer twee van de ranglijst kwam na iets meer dan twintig minuten spelen op 0-1, de treffer werd toegewezen aan Wimilio Vink al kon deze beslissing niet met de volle honderd procent zekerheid vastgesteld worden. In de tweede helft kwam OJC terug in de wedstrijd al was TEC daarbij van mening dat er een buitenspelsituatie aan vooraf gegaan was (1-1). Met nog 21 minuten op de klok moest TEC verder met tien spelers. Matthieu van Assem moest met een rode kaart het speelveld vroegtijdig verlaten. Ondanks de minderheid op het veld kon de ploeg uit Tiel toch aan de haal gaan met de drie punten. Dit door doelpunten van Thomas Horsten en Randel Shakison (1-3).

Goes – Blauw Geel
In de 27ste minuut kwamen de gasten op voorsprong. Sherief Tawfik speelde de bal te kort terug op zijn doelman waarna Koen v an der Zanden daar optimaal van wist te profiteren (0-1). Goes leek af te stevenen op een nederlaag, maar niets bleek minder waar te zijn. Negen minuten voor tijd was Steve Schalkwijk verantwoordelijk voor de 1-1 en vijf minuten later knalde Nguyen een vrije trap op zeer fraaie wijze keihard in de bovenhoek (2-1).

 

Quick’20 – OFC
De uitspelende formatie begon sterk aan de wedstrijd en Tom Noordhoff plaatste in de elfde minuut de 0-1 op het scorebord. Na een half uur spelen was Jip Kemna goed voor de gelijkmaker (1-1). Door doelpunten van Edip Biberoglu en Bryan Ottenhof wist OFC een overwining te boeken (1-3).

Advertentie
Advertentie

Meer over Derde Divisie Zondag