zaterdag, 2 maart 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDERDE DIVISIE: SteDoCo stuurt Sparta Nijkerk met nederlaag naar huis, DOVO verrast...

DERDE DIVISIE: SteDoCo stuurt Sparta Nijkerk met nederlaag naar huis, DOVO verrast tegen Hoek en Lisse pakt punt in Almere

Sparta Nijkerk is er niet in geslaagd om ook de zesde wedstrijd op rij winnend af te sluiten. De ploeg van trainer/coach Eric Speelziek ging onderuit in het uitduel met SteDoCo (1-0). DOVO pakte verrassend drie punten tegen het hoger geklasseerde Hoek (1-3) en FC Lisse deelde de punten met Jong Almere City (3-3).

Benjamin van Wanrooij was de gevierde man aan de zijde van het winnende SteDoCo. In de 71ste minuut was hij verantwoordelijk voor de beslissende treffer van de middag tegen Sparta Nijkerk (1-0). Deze uitslag betekende het eerste puntenverlies voor de promovendus uit Nijkerk en het verlies van de koppositie in de Derde Divisie. De nieuwe nummer één in de competitie is DVS’33 dat drie punten wist te pakken in Friesland tegen ONS Sneek.

Hoek ging zaterdag in eigen huis onderuit tegen DOVO. Na elf minuten spelen leek er niets aan de hand te zijn voor de thuisploeg toen Erwin Franse de 1-0 op het scorebord wist te zetten. Nog voor de pauze was het echter Mourad Marbouh die de ploeg uit Veenendaal op gelijke hoogte wist te zetten (1-1). DOVO kon er vervolgens met de drie punten vandoor omdat Quincy Arends en Lars Middelwijk ook het net van de tegenstander wisten te vinden (1-3).

FC Lisse en Jong Almere City maakten er in speelronde zeven een doelpuntenfestijn van. Na iets meer dan negentig minuten spelen stond de teller op zes treffers die men goed wist te verdelen (3-3). Voor FC Lisse waren Köylü, Stevens en Zwetsloot trefzeker. De doelpunten van Almere City kwamen op naam van Hammouti (2x) en Zimmerman.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD