Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

DERDE DIVISIE: SteDoCo stuurt Sparta Nijkerk met nederlaag naar huis, DOVO verrast tegen Hoek en Lisse pakt punt in Almere

DERDE DIVISIE: SteDoCo stuurt Sparta Nijkerk met nederlaag naar huis, DOVO verrast tegen Hoek en Lisse pakt punt in Almere

Sparta Nijkerk is er niet in geslaagd om ook de zesde wedstrijd op rij winnend af te sluiten. De ploeg van trainer/coach Eric Speelziek ging onderuit in het uitduel met SteDoCo (1-0). DOVO pakte verrassend drie punten tegen het hoger geklasseerde Hoek (1-3) en FC Lisse deelde de punten met Jong Almere City (3-3).

Benjamin van Wanrooij was de gevierde man aan de zijde van het winnende SteDoCo. In de 71ste minuut was hij verantwoordelijk voor de beslissende treffer van de middag tegen Sparta Nijkerk (1-0). Deze uitslag betekende het eerste puntenverlies voor de promovendus uit Nijkerk en het verlies van de koppositie in de Derde Divisie. De nieuwe nummer één in de competitie is DVS’33 dat drie punten wist te pakken in Friesland tegen ONS Sneek.

Hoek ging zaterdag in eigen huis onderuit tegen DOVO. Na elf minuten spelen leek er niets aan de hand te zijn voor de thuisploeg toen Erwin Franse de 1-0 op het scorebord wist te zetten. Nog voor de pauze was het echter Mourad Marbouh die de ploeg uit Veenendaal op gelijke hoogte wist te zetten (1-1). DOVO kon er vervolgens met de drie punten vandoor omdat Quincy Arends en Lars Middelwijk ook het net van de tegenstander wisten te vinden (1-3).

FC Lisse en Jong Almere City maakten er in speelronde zeven een doelpuntenfestijn van. Na iets meer dan negentig minuten spelen stond de teller op zes treffers die men goed wist te verdelen (3-3). Voor FC Lisse waren Köylü, Stevens en Zwetsloot trefzeker. De doelpunten van Almere City kwamen op naam van Hammouti (2x) en Zimmerman.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag